HOROSCOP 3 iulie 2024

HOROSCOP 3 iulie 2024

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de miercuri, 3 iulie 2024.

Berbec

Nu mai ezita, fa-ti curaj si spune-ti parerea, oricare ar fi ea, ceilalti te vor aprecia pentru curajul de a spune ce gandesti.

Taur

Primesti vesti de la cineva din familie cu probleme de sanatate. S-ar putea sa fie vorba si de o interventie chirurgicala, dar inca nu e nimic stabilit.

Gemeni

Astăzi esti plin de voie-buna, nimic nu-ti poate strica ziua, nici chiar micile rautati ale colegilor care nu se abtin sa arunce remarci nepotrivite.

Rac

O intalnire neasteptata se anunta mai spre seară. Nu ştii cum sa reactionezi pentru ca e vorba de cineva care iti place, dar nu vrei sa ai probleme cu partenerul.

Leu

Incerci sa dai de niste prieteni, vrei sa iti faci planuri pentru weekend. Ai impresia ca unii dintre ei nu sunt de acord cu propunerile tale. Afla ce le-ar conveni. 

Fecioară

Esti cuprins de o stare de romantism. Partenerul tau va fi incantat cand va vedea ce surprize i-ai pregatit pentru seara asta.

Balanţă

Poate ca ar trebui sa iti pui putina ordine in ganduri. Incearca sa-ti stabilesti clar prioritatile si sa nu te mai lasi distras de lucruri marunte.

Scorpion

Astazi esti preocupat de aspectul tau fizic. Te cercetezi cam mult in oglinda, parca cauti ceva de criticat. Poate ar trebui sa faci mai mult sport, te-ai simti mai "fresh".

Săgetător

Esti ingandurat. Ti se pare ca lucrurile merg greu la birou și nici colegii parca nu mai sunt ca inainte. Stai linistit, o sa-ti treaca, esti doar putin obosit.

Capricorn

Astepti sa iti intre niste bani, ai niste planuri de cumparaturi si nu mai ai rabdare. Poate ar trebui sa te gandesti daca ai nevoie cu adevarat de toate lucrurile de pe lista.

Vărsător

Esti plin de energie, simti ca poti muta muntii din loc. Poate ca e momentul sa te apuci de treaba, oricum aveai ceva proiecte in asteptare.

Peşti

Daca iti suni acum partenerul, s-ar putea sa iti spuna ca nu se simte prea bine. Nu te speria, nu e nimic grav, vrea doar putina atentie din partea ta.

Etichete
Comenteaza