HOROSCOP 3 noiembrie 2016

HOROSCOP 3 noiembrie 2016
Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de joi, 3 noiembrie 2016.

Berbec

Intri intr-o competitie si dai tot ce poti pentru a te asigura ca o sa ocupi primul loc pe podium. Nu este exclus sa te folosesti de niste arme ascunse.

Taur

Reusitele din ultima perioada iti dau un imbold si te fac sa ai mai mult curaj decat pana acum. Indraznesti sa faci ceva la care visezi de mult timp, chiar daca te temi de reactiile celorlalti.

Gemeni

Cineva iti ofera un raspuns pe care nu il asteptai si acum nu esti sigur de drumul pe care trebuie sa o apuci. Esti foarte sensibil, iar cei din jur trebuie sa se poarte cu grija cu tine.

Rac

In urma unei discutii sincere si mature o sa iei cateva decizii impreuna cu partenerul de viata. Ati cantarit foarte bine detaliile de care dispuneti si apoi v-ati hotarat.

Leu

Te alaturi unui grup cu un scop precis si incerci sa ii convingi pe apropiatii tai ca doar aceasta este calea prin care vor reusi. Tot ce o sa faci este sa ii enervezi pe cativa dintre ei.

Fecioară

Este momentul sa-ti indreapti atentia catre activitatile casnice si, mai ales, la cele care conteaza mult pentru partenerul de viata. Acesta se simte ignorat.

Balanţă

Ti-ai fixat un obiectiv foarte serios si destul de greu de indeplinit. Sa nu te mire faptul ca va trebui sa muncesti mai mult decat de obicei, dar consideri ca tot efortul merita.

Scorpion

Atingi cote maxime ale succesului in privinta unui domeniu care te pasioneaza si transformi totul intr-o afacere de viitor pentru familia ta. Seara te vei declara foarte multumit de ceea ce s-a intamplat.

Săgetator

Ti se ofera o a doua sansa referitoare la un proiect in care ai pus foarte mult suflet. O accepti fara sa stai pe ganduri si totul o sa capete alt sens.

Capricorn

Cineva te pune la curent cu toate informatiile de care ai nevoie pentru a trece la urmatoarea etapa. Lasi in urma regretele si parerile de rau si te gandesti doar la partea plina a paharului.

Vărsător

In sfarsit intri pe o linie ascendenta in privinta situatiei financiare, insa, nu te bucura prea mult, deoarece in martie se anunta o noua cheltuiala serioasa, asa ca pune de acum bani deoparte.

Peşti

Asigura-te ca nu ramai cu datorii dupa ce imparti tot salariul. Altfel, o sa fii nevoit sa te imprumuti si nu o sa faci nimic altceva decat sa o iei de la capat in luna care urmeaza.

 

 

Comenteaza