HOROSCOP 31 mai 2023

HOROSCOP 31 mai 2023

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de miercuri, 31 mai 2023.

Berbec

Nu vei avea o zi prea placuta la birou, azi, din cauza unui mic incident care te va afecta si pe tine. Dupa-amiaza, o veste buna te linisteste si o sa ai parte de o seara iesita din comun.

Taur

Esti foarte activ azi. Reusesti sa pui la punct tot ce ramasese nerezolvat de saptamani bune si sa pornesti "motoarele" unui nou proiect. Ai grija cum iti formezi echipa, sa nu fii nevoit sa alergi singur, la final, pentru toti.

Gemeni

Astazi vei pune accent pe detalii. Esti raspunzator pentru organizarea unui eveniment si vrei sa iasa totul perfect. Pui foarte multe intrebari si vrei sa afli si cel mai mic amanunt. Unii s-ar putea sa te priveasca mai ciudat, din cauza asta...

Rac

Ziua incepe bine si esti foarte relaxat, nici macar traficul infernal din oras nu-ti strica buna dispozitie. Seara te prinde usor incruntat dupa o disputa cu partenerul de viata. Asta e, nu sunt toate in viata atat de "roz'' cum ne-am dori!

Leu

Nici tu nu stii de ce te incapatanezi! Insisti sa faci ceva cu care nimeni din anturaj nu este de acord. Vrei, poate, sa demonstrezi ca esti propriu-ti stapan. Asa si este. Dar, stii cum e, cei mai mari oameni au avut si cei mai buni sfatuitori...

Fecioara

Oricat efort depui astazi, pare in zadar. Nimeni nu te sustine astazi. Nu pentru ca ar avea ceva cu tine, ci pentru ca toti sunt agitati. Poate se intampla ceva important si tu nu stii nimic. Incearca sa afli!

Balanta

Nu mai ai rabdare. Vremea de afara nu te prea imbie la munca, in aceasta saptamana. Gandul iti zboara la vacanta si la distractie. Noroc ca vei avea parte de cateva zile libere si vei putea sa te relaxezi putin.

Scorpion

Esti intr-o forma de invidiat si ai chef de glume, oriunde si in orice situatie. Cei mai multi te privesc cu simpatie. Ai grija, totusi , la ce spui, unii s-ar putea simti vizati.

Sagetator

Esti cam pesimist azi. Chiar si cel mai neinsemnat lucru ti se pare ca se va transforma intr-o tragedie. Nu te mai ingrijora degeaba, lucrurilestau cu mult mai bine, in realitate, decat ti se pare. Incearca sa te linistesti.

Capricorn

Esti plin de energie si te gandesti cu entuziasm la un eveniment care se apropie. Mai seara o sa primesti si o veste care-ti confirma un castig financiar deloc de neglijat. Poti iesi la cumparaturi!

Varsator

Un prieten apropiat iti cere urgent ajutorul. Va trebui sa gasesti o solutie pentru a -i multumi pe toti, pentru ca nu ai timp pentru toate. Nu uita de tine, si tu ai viata ta!

Pesti

Incearca sa fi mai strans la punga cand vine vorba de cheltuieli. Daca nu te poti rezista tentatiilor din magazine, mai bine stai in casa o vreme. Altfel o sa ajungi sa ai probleme serioase cu plata unor facturi.

Comenteaza