HOROSCOP 4 iulie 2018

HOROSCOP 4  iulie 2018

HOROSCOP 4 iulie 2018. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de miercuri, 4 iulie 2018.

HOROSCOP 4 iulie 2018 - Berbec

Esti ambitios si gata sa treci peste orice fel de greutati, indiferent de sacrificii. Gandeste-te bine, insa, inainte daca merita totul. Daca doar vrei sa demonstrezi lumii ca poti, mai bine nu te baga!

HOROSCOP 4 iulie 2018 - Taur

Rasufli linistit pentru prima data in ultimele luni: banii nu mai sunt o problema! Te si gandesti la cheltuit. Ai grija sa nu-i strici chiar pe toti, altfel ajungi din nou sa oftezi dupa ei.

HOROSCOP 4 iulie 2018 - Gemeni

Ai uitat sa faci ceva important astazi si esti constient ca va trebui sa gasesti o scuza buna. Te linistesti imediat dupa ce afli ca nu mai e urgent. Nu amana prea mult, mai ai mult timp la dispozitie. 

HOROSCOP 4 iulie 2018 - Rac

Ai o zi obisnuita la munca, dar te asteapta o seara incendiara, plina de surprize. De mult nu te-ai mai distrat asa bine cu colegii. Pe unii, de maine, ii vei privi cu alti ochi...

HOROSCOP 4 iulie 2018 - Leu

Uneori ceri prea mult de la cei din jur fara sa te intrebi daca tu ai putea face fata chiar la toate. Mai bine analizeaza-ti propriul comportament inainte de a ridica astfel de pretentii.

HOROSCOP 4 iulie 2018 - Fecioara

Primesti diverse propuneri tentante de la persoane pe care nu le cunosti foarte bine. Gandeste-te bine inainte de a accepta, mai ales daca si cel de langa tine ar putea fi afectat.

HOROSCOP 4 iulie 2018 - Balanta

Tot ceea ce faci azi are legatura cu un prieten foarte drag. Fie ca trece printr-o perioada mai grea, fie ca se bucura, vrea sa impartaseasca totul cu tine. Ar fi un gest frumos sa-i fii alaturi.

HOROSCOP 4 iulie 2018 - Scorpion

Nimic din ce se intampla in jurul tau astazi nu iti convine si vrei sa schimbi mersul lucrurilor. Inainte sa actionezi gandeste-te ca nu esti singur pe lume. Conteaza si parerea celor din jur.

HOROSCOP 4 iulie 2018 - Sagetator

Mai nou ai tendinta sa-i conduci pe ceilalti. Daca crezi ca asta te ajuta sa te impui, astazi incearca sa eviti aceasta atitudine. Mai ales ca nici sefului nu-i prea place sa vada ca cineva incearca sa-i ia locul... 

HOROSCOP 4 iulie 2018 - Capricorn

Esti decis sa porti o discutie serioasa cu cineva din conducere. Vrei sa nu mai fi tot "cel nou" si dupa atata timp. Atentie, insa, cum pui problema. Trebuie sa stii sa te pui in valoare.

HOROSCOP 4 iulie 2018 - Varsator

Primesti vesti in legatura cu o cerere mai veche. Daca raspunsul nu-ti este tocmai pe plac, incearca o alta abordare. Nu te lasa pagubas, mereu exista solutii!

HOROSCOP 4 iulie 2018 - Pești

Discutia avuta in contradictoriu cu persoana iubita te face sa fii agitat astazi, mai ales pentru ca vina iti apartine. Ai aruncat vorbe care l-au ranit, iar acum va trebui sa gasesti o cale sa-ti repari greseala.

Comenteaza