HOROSCOP 4 iunie 2023

HOROSCOP 4 iunie 2023

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de duminică, 4 iunie 2023.

Berbec

Ai planuri mari pentru astazi, insa te temi ca ar putea sa ti le strice ploaiaanuntata. Speri sa nu tina mult si apoi poti face ceea ce iti doreai. Daca nu, amana totul pe duminica viitoare.

Taur

Cam exagerezi cu activitatile sportive, asa ca luni ai da orice pentru un masaj profesionist. Asa se intampla daca stai toata ziua la birou si faci prea putina miscare...

Gemeni

Iti faci prea multe procese de constiinta pentru ceva ce s-a intamplat in prezenta ta, iar tu nu ai reactionat destul de prompt. Nu te mai uita in urma, important e ca nu s-a intamplat nimic grav si toata lumea e bine.

Rac

Esti suparat. Toata lumea pare-n vacanta, doar tu ai treaba! Concentreaza-te, mai bine, pe ce ai de facut ca sa termini cat mai repede si sa te poti relaxa si tu. Eventual, cere cuiva sa te ajute.

Leu

Esti plin de energie si chiar ai nevoie de asta pentru ce ti-ai propus sa faci astazi. Inca de dupa-amiaza vei "intra in priza" si nu te vei opri pana seara. Ai grija sa te si odihnesti, nu esti robot!

Fecioara

O discutie care va avea loc dimineata devreme te face sa vezi viitorul cu alti ochi si esti gata sa iei niste decizii radicale. Totusi, inainte de a ajunge la o concluzie, asigura-te ca dispui de toate informatiile de care ai nevoie.

Balanta

Vrei sa faci niste schimbari. Nu esti multumit de modul in care au evoluat lucrurile in ultimele saptamani si vrei sa incerci alte abordari. Lasa asta pentru saptamana viitoare, acum e weekend, relaxeaza-te!.

Scorpion

Comportamentul persoanei iubite din ultima perioada te pune pe ganduri. Simti ca se intampla ceva important si tu esti lasat pe dinafara. O discutie purtata spre seara o sa te faca sa vezi in alt mod totul.

Sagetator

Un telefon primit de dimineata te va pune in situatia de a anula unele activitati, desi nu ai fi vrut, mai ales ca asta inseamna niste pierderi. Este posibil sa reiei totul, dar alta data si cu alte costuri. Asa e-n afaceri!

Capricorn

Asteptai de mult timp acest weekend! Nu pentru ca se intampla ceva special, ci pentru ca, in sfarsit, iti permiti sa stai fara sa faci nimic dupa atatea saptamani aglomerate. Ai si uitat cat de bine este.

Varsator

Nu te grabi. Da dovada de mai mult calm in aceste zile si nu te lasa condus de primele impulsuri, altfel s-ar putea sa ajungi sa regreti. Mai ales duminica seara, cand vei lua parte la o discutie importanta.

Pesti

Vremea de afara te tine departe de casa, ceea ce este chiar lucrul de care aveai nevoie dupa o saptamana petrecuta la birou. De mult timp nu te-ai mai relaxat asa...

Comenteaza