HOROSCOP 4 noiembrie 2022

HOROSCOP 4 noiembrie 2022

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de vineri, 4 noiembrie 2022.

Berbec

Te asteapta o zi mai stresanta la locul de munca, nu din cauza sefilor, ci pentru ca ai de rezolvat ceva extrem de important. Chiar daca nu iti convine, incearca sa te calmezi, doar asa vei face fata situatiei.

Taur

Tot ceea ce faci ti se pare plictisitor in ultima vreme. Poate ca a sosit momentul sa iei in considerare alte variante. Nu neglija impulsul pe care il simti pentru schimbare.Pana atunci, incearca sa duci treaba la bun sfarsit.

Gemeni

Chiar daca iti pasa de ce spun ceilalti, de data asta nu te lasa influentat de informatiile primite de dimineata. Continua sa mergi pe drumul tau si nu te abate de la el. Ai incredere in ce iti spune intuitia.

Rac

Treci prin clipe grele. Ai mari emotii pentru ceva ce poate fi esential pentru viitorul tau. Nu lua nicio decizie inainte de a te asigura ca totul este in ordine. Cu atat mai mult cu cat implica si semnarea unor acte.

Leu

Semnezi un nou contract sau primesti o prima...Ceea ce conteaza este ca, pentru o vreme, nu mai ai de ce sa iti faci probleme financiare. Nu mai ai rabdare, iti chemi prietenii sa sarbatoriti.

Fecioara

Dupa discutia la care vei participa astazi te mai linistesti. Realizezi ca lucrurile nu stau chiar atat de rau pe cat credeai. Se pare ca in sfarsit ai toate motivele sa zambesti.

Balanta

Vei avea spor in tot ceea ce faci la locul de munca, asa ca ai sanse mari sa termini treaba mai repede decat credeai. Grabeste-te acasa, partenerul ti-a pregatit o surpriza. Vei fi incantat!

Scorpion

Nu ii neglija pe cei care tin la tine. Oricat de de ocupat esti, pastreaza macar o mica parte din timpul tau si pentru ei, in fiecare zi. Altfel, la un moment dat vei fi privit ca un strain si nu vei intelege ce s-a intamplat.

Sagetator

Incerci sa te obisnuiesti cu noile conditii pe care ti le impune cineva din familie. Te-ai obisnuit atat de mult cu stilul tau de viata, incat ti-e greu sa mai accepti schimbarea. Ar fi bine sa depui un efort doar ca sa eviti orice conflict cu ceilalti.

Capricorn

Ti-ai schimbat sau esti pe cale sa iti schimbi domeniul si te incanta ceea ce descoperi nou. Muncesti toata ziua pentru ca vrei sa prinzi totul din mers. Incearca sa nu iti neglijezi familia, sunt voci care deja protesteaza.

Varsator

Cineva din familie are nevoie de ajutorul tau astazi, asa ca lasi deoparte ceea ce se intampla la job. Chiar daca nu iti reproseaza, sefii sunt cam nemultumiti pentru ca absenta ta incetineste mersul unui proiect.

Pesti

Daca nu vrei sa ai necazuri, ai grija, astazi, la ceea ce spui si mai ales la tonul folosit. Fii mai cumpatat in actiuni. Pana la urma, tu esti cel care va avea de suferit din cauza deciziilor gresite.

Comenteaza