HOROSCOP 5 august 2019

HOROSCOP 5 august 2019

HOROSCOP 5 august 2019. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru luni, HOROSCOP 5 august 2019.

Berbec

Vei relua un contact cu niste persoane care locuiesc la mare distanta. Imediat te vei apuca sa-ti faci planuri, sa visezi la vacante, calatorii... Seara vei sta acasa, in liniste. Preferi sa refuzi o invitatie a cuiva, doar ca sa nu iesi din casa.


Taur

Un Paste ce sta sub semnul economiei. Va fi o sarbatoare mai temperata, din punct de vedere al cheltuielilor. Vei avea surpriza unei vizite, dar te vei adapta din mers. Va fi o seara plina de calm, liniste si pace.

Gemeni

Tot ce faci zilele astea va fi admirat de cei cu care intri in contact. Cuvintele tale, tinuta aleasa, felul in care iti primesti musafirii, toate transmit noblete si generozitate. Ai grija la programul pe care ti-l faci, te poate epuiza. 

Rac

Esti foarte ocupat. Sarbatorile Pascale te-au luat pe nepregatite si acum incerci sa ai grija ca celor din preajma sa nu le lipseasca nimic. Incearca sa te mai si odihnesti. Niste musafiri care vin de departe te pot obosi. 

Leu

Vei fi putin stersat luni seara, dar, in rest, parca plutesti. In rest, ziua se anunta foarte linistita. Ai grija, insa, la ce mananci si fa putina miscare.

Fecioara

Primesti musafiri si vei fi, la randul tau, invitatul cuiva. E vorba de cineva de la care nu te asteptai la un asemenea gest. Chiar daca ti-e sef, de sarbatori toti suntem mai buni.

Balanta

Obositor - multe vizite, multe cunostinte noi, multa mancare... Daca ziua de duminica ti s-a parut ca nu se mai termina, luni vei avea impresia ca a zburat. Asta pentru ca ai dormit aproape intreaga zi.

Scorpion

Ai ocazia, astazi, sa arati celor din jur cat de bine te pricepi sa gatesti, cat de bine sti sa te distrezi, cum reusesti sa mentii o atmosfera placuta in jurul tau. S-ar putea ca asta sa te coste niste bani frumosi... 

Sagetator

Ai avut cateva zile extrem de incarcate si nu ai reusit sa pregatesti nimic pentru zilele acestea. Noroc cu partenerul care iti face o mare surpriza! Veti vorbi mult despre iertare, pace, toleranta, despre viitor. 

Capricorn

Daca pleci din localitate, ai grija la drum, s-ar putea sa fie destul de anevoios. Luni noaptea, spre marti nu vei dormi aproape deloc. Asta pentru ca te va tine de povesti un prieten vechi si drag cu care te vezi rar. 

Varsator

Tentatiile sunt mari! Fii atent la cheltuieli, sa nu arunci banii pe lucruri de care nu ai cu adevarat nevoie. Dupa-amiaza va fi una romantica, cum nu a mai fost demult. 

Pesti

Petreci aceste zile in familie si ai ocazia sa revezi niste rude de care nu mai stiai mare lucru. La un moment dat, aflii ceva care te va determina sa refaci niste planuri.

Comenteaza