HOROSCOP 6 iunie 2018

HOROSCOP 6 iunie 2018

HOROSCOP 6 iunie 2018. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de miercuri, 6 iunie 2018.

HOROSCOP  6 iunie 2018 - Berbec

Stii ca ai multa treaba azi, dar te mobilizezi cam greu cand vine vorba sa te apuci de lucru. Prea multe proiecte care nu mai suporta amanare, prea multe sedinte, prea mult stres... E clar, ai nevoie urgenta de un concediu!

 

HOROSCOP 6 iunie 2018 - Taur

Cei din familie au nevoie de tine azi, asa ca poate ar fi bine sa suni la birou si sa ceri cateva ore libere. Ai tot timpul sa te ocupi de proiectele de la job dupa ce iti rezolvi problemele personale.

 

HOROSCOP  6 iunie 2018 - Gemeni

Seful iti reproseaza ca nu ai facut ceva asa cum ti-a cerut si te pune sa refaci. Pacat de intalnirea pe care ai programat-o pentru dupa-amiaza. Daca nu termini la timp vei fi nevoit sa o amani.

 

HOROSCOP  6 iunie 2018 - Rac

Nu te grabi sa iei decizii importante azi pentru ca risti sa gresesti ceva si sa suferi mai tarziu. Acorda-ti timp si sfatuieste-te cu cineva experimentat pentru a te asigura ca ai ales bine.

 

HOROSCOP  6 iunie 2018 - Leu

Ai primit o veste foarte buna, asa ca nimic nu iti poate strica ziua. Nici macar la amiaza cand va trebui sa faci fata unei sedinte lungi si plictisitoare la locul de munca.

 

HOROSCOP  6 iunie 2018 - Fecioara

Se pare ca vara iti prieste! Ai parte de succes in orice intreprinzi. Profita de aceste momente si apuca-te de ce iti planuiesti de ceva timp, dar tot amani. 

 

HOROSCOP  6 iunie 2018 – Balanta

Te deranjeaza atitudinea sefului fata de tine. De o vreme ai impresia ca te-a luat in colimator. Chiar daca ai vrea sa stii ce se intampla, ai rabdare, nu reactiona imediat. Poate esti tu mai sensibil zilele astea…

 

HOROSCOP  6 iunie 2018 - Scorpion

Ai foarte mari emotii in legatura cu o cerere a-l carei raspuns il astepti si intarzie sa vina. Lasa grijile si ocupa-te de ce ai de facut urgent, caci, altfel, ramai in urma cu toate.

 

HOROSCOP  6 iunie 2018 - Sagetator

Niste probleme ivite la locul de munca te fac sa te stresezi cam prea mult. Poate ar trebui sa incerci sa discuti cu superiorii despre asta. Mai bine asa decat sa iti distrugi sanatatea facandu-ti griji.

 

HOROSCOP  6 iunie 2018 - Capricorn

Ai nevoie de o provocare, de ceva nou in viata ta. Esti genul de om care vrea sa fie mereu in actiune. Incearca sa faci mai mult sport, te-ar ajuta sa-ti consumi din energie.

 

HOROSCOP  6 iunie 2018 - Varsator

Esti foarte mandru de faptul ca ai reusit sa duci la bun sfarsit proiectul pe care ti l-ai asumat. Sa te asteapti, insa, la critici din partea celor invidiosi. Nu te lasa demoralizat de cei carcotasi.

 

HOROSCOP  6 iunie 2018 - Pesti

Ai trecut cu bine peste o perioada mai dificila in familie. Acum te poti relaxa, poate chiar sa iti iei o vacanta. Daca pleci, du-te undeva departe, sa te rupi putin de tot si de toate. 

Comenteaza