HOROSCOP 8 septembrie 2018

HOROSCOP 8 septembrie 2018

HOROSCOP 8 septembrie 2018. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de sâmbătă, 8 septembrie 2018.

HOROSCOP 8 septembrie 2018 - Berbec

Faptul ca ai auzit despre cineva cunoscut ca are probleme de sanatate, te pune pe ganduri. Trebuie sa fii si tu mai atent la stilul de viata, sa te bucuri de sanatate, dar sa ai grija si sa o pastrezi.

 

HOROSCOP 8 septembrie 2018 - Taur

Ai renuntat sa mai intri zilnic pe site-urile de socializare si sa iti petreci ore in sir asa. Vrei sa te bucuri de prezenta ‘in carne si oase’ a prietenilor, asa, ca pe vremuri.

 

HOROSCOP 8 septembrie 2018 - Gemeni

O sa ai parte de un sfarsit de saptamana asa cum ti-l doresti. Nimic nu te retine sa faci ce-ti place tie cel mai mult, dar nu exagera. Stii bine ca ce e prea mult nu-i sanatos!

 

HOROSCOP 8 septembrie 2018 - Rac

Simti nevoia sa schimbi cate ceva in viata ta. Acum a venit randul mobilei din casa. Planuiesti sa cumperi alta, insa, pana atunci, te multumesti cu niste mici reamenajari.

 

HOROSCOP  8 septembrie 2018 - Leu

Chiar daca initial nu parea, o sa ai parte de distractie in acest weekend. Nu neglija treburile casnice care s-au cam adunat toata saptamana. In cateva ore poti sa rezolvi tot.

 

HOROSCOP 8 septembrie - Fecioara

Prima zi de weekend iti aduce o surpriza. Nu este vorba despre ceva deosebit de important, insa datorita acestui lucru poti sa faci ceva ce iti doreai foarte mult. 

 

HOROSCOP 8 septembrie - Balanta

Invata din greselile tale si nu le repeta pe viitor. De dimineata vei avea parte de o astfel de lectie pe care trebuie sa o memorezi foarte bine. Asigura-te ca pe viitor eviti situatiile acestea.

 

HOROSCOP 8 septembrie 2018 - Scorpion

Dispui de foarte multa energie si vei avea parte de o zi in care totul iti iese exact cum planuiai. Nimic nu iti va strica fericirea. Ai grija doar sa nu te epuizezi.

 

HOROSCOP 8 septembrie 2018 - Sagetator

Chiar dacă e weekend te gandesti tot la slujba. Ai muncit mult in ultimele luni si consideri ca a venit vremea unei promovari. Nu fi nerabdator, relaxeaza-te putin si tu!

 

HOROSCOP 8 septembrie 2018 - Capricorn

Daca nu esti convins ca pasul pe care vrei sa il faci este cel bun, mai bine nu il face. Iti lipseste determinarea si asta se vede de la distanta. Nu este cazul sa te expui fara sa ai motive intemeiate.

 

HOROSCOP 8 septembrie 2018 - Varsator

Ai grija pe unde circuli cu masina sau pe unde traversezi, e posibil sa primesti o amenda astazi. Si acolo unde ajungi astazi ar fi bine sa deschizi bine ochii pentru ca exista pericole la tot pasul.

 

HOROSCOP 8 septembrie - Pesti

Bine ca a trecut saptamana asta! Ai fost pe fuga in fiecare zi si te simti epuizat. Incearca sa te relaxezi cat mai mult zilele astea si-ti vei reveni. 

Comenteaza