HOROSCOP 8 septembrie 2021

HOROSCOP 8 septembrie 2021

Iată ce îți rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de miercuri, 8 septembrie 2021.

Berbec

Te confrunti cu o problema in relatie si nu stii cum sa o rezolvi. Ceva din ceea ce ai spus l-a suparat pe partenerul de viata. Degeaba iti ceri scuze, nu ai nicio sansa sa te ierte doar cu atat. Gaseste o solutie, fii creativ.

Taur

Apare o schimbare in viata ta. Chiar daca e una mica, tot te afecteaza. Urmeaza sa faci ceva nou si ai emotii. Asa e la in orice inceput si asta este si farmecul. Dupa ce va deveni o rutina, vei spune ca te plictisesti.

Gemeni

Nu-ti neglija sanatatea. Nu ar strica sa faci un control medical general, mai ales ca e ceva vreme de cand nu ai mai calcat intr-un cabinet medical. In privinta profesiei, lucrurile merg din ce in ce mai bine. Ai sanse sa fi "angajatul saptamanii".

Rac

Chiar daca esti foarte prins cu munca, ia o pauza astazi si indreapta-ti atentia si asupra familiei. Cineva are nevoie de sprijinul tau. Daca ii esti alaturi in aceste momente, ii va fi mult mai usor.

Leu

Ti se face o propunere. Ceva ce are legatura cu ceea ce faci, dar la alt nivel. Problema e ca implica si o investitie financiara din partea ta. Cantareste bine informatiile si gandeste-te si pe termen lung.

Fecioara

Ai parte de o zi cu adevarat linistita. Nu se intampla nimic notabil, nici la job, nici acasa. Doar partenerul este mai agitat. Daca nu se va linisti in scurt timp, iti va transmite si tie starea. Vezi, poate poti sa il ajuti cu ceva.

Balanta

Va trebui sa renunti astazi la pauza pentru ca mai ai mult de munca si risti sa nu termini la timp ceva urgent. Iti iei, insa, revansa seara la evenimentul la care vei participa. Incearca, totusi, sa te si odihnesti. Maine te intorci la job.

Scorpion

Ceea ce se intampla la munca, te tine in tensiune cateva ore, dar reusesti, totusi, sa iti mentii calmul. Partea buna e ca experienta de astazi iti va fi de mare ajutor in viitor. Nu te lasa influentat de un zvon raspandit de o persoana necunoscuta.

Sagetator

Astazi te simti plin de energie si reusesti sa-i contaminezi si pe cei din jurul tau. Dupa-amiaza primesti o veste care te pune pe ganduri, dar te linistesti imediat ce afli ca totul a fost o alarma falsa.

Capricorn

Ai promis unui prieten apropiat ajutorul si acum realizezi ca esti prins cu tot felul de activitati si nu mai ajungi la timp. Nu vrei sa il dezamagesti, asa ca revizuieste-ti lista de prioritati. Vezi la ce poti renunta si ce poti amana...

Varsator

Sincer, ai cam pierdut timpul zilele trecute si acum esti nevoit sa te pui pe treaba. O sa fie o zi "pierduta", dar nu ai incotro. Partea buna e ca, spre seara, primesti niste laude din partea sefilor care observa "sacrificiile" facute.

Pesti

In sfarsit poti rasufla linistit. Afli ca suma pe care o astepti de ceva vreme ti-a fost virata in cont. Acum poti merge la cumparaturi fara sa te mai faci atac de panica cand vezi preturile. Mai ales pe cele de pe facturile pe care ti le arata partenerul.

Comenteaza