HOROSCOP 9 august 2022

HOROSCOP 9 august 2022

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de marți, 9 august 2022.

Berbec

Alergi toata ziua. Ai de rezolvat treburi care nu suporta amanare. Cu toate ca seara vei cadea de oboseala, nu vei refuza propunerea partenerului de a iesi in oras. 

Taur

Ai emotii pentru ceva ce se va intampla zilele astea. Prietenii stiu cat de important este pentru tine si sunt langa tine. Pana si cei din familie iti sunt alaturi, telefonul iti suna din ora in ora.

Gemeni

Chiar daca e doar prima zi a saptamanii, iti faci deja planuri pentru weekend. Cedezi mai greu in fata insistentelor partenerului care vrea sa plecati intr-o mica escapada. Nu te mai gandi la bani...

Rac

Esti pregatit sa faci o schimbare in cariera, insa nu vrei sa actionezi inainte sa fii sigur ca la locul actual de munca nu mai poti face nimic. Urmeaza sa ai o discutie serioasa cu seful.

Leu

Primesti niste sfaturi de la cineva din familie si n-ar fi rau sa tii cont de ele. In viata sentimentala apare ceva sau cineva nou si simti, din nou, ca prinzi aripi.  

Fecioara 

Cineva de la locul de munca o sa iti ceara o favoare si nu va fi foarte bine pentru tine daca accepti imediat. Analizeaza fiecare parte a problemei inainte sa spui "da".

Balanta  

Cunosti persoane de la care ai ce sa inveti, asa ca ar fi bine sa stai mai mult in preajma lor. Sunt sanse mari sa iti devina cei mai buni prieteni.

Scorpion

Parca pluteste ceva in aer si asta iti da o stare de neliniste. Banuiesti ca cei din jur pun la cale ceva necurat. Stai linistit, este vorba doar despre o surpriza pe care ti-o pregatesc.

Sagetator

Ti se fac tot felul de propuneri legat de viata profesionala si esti pus in situatia de a alege. Cantareste bine fiecare miscare, orice pas facut azi, va avea repercursiuni maine.

Capricorn

Nu colabora cu persoane in care nu ai incredere. Ai putea constata ca ai pierdut timpul si ai ramas si cu treaba neterminata. Mai bine lucrezi singur. Merge mai incet, dar stii ca, in final, va fi bine.

Varsator

Ceea ce urmeaza sa se intample in aceste zile te emotioneaza foarte mult si nu poti sta linistit. Ai planuit totul in detaliu, dar ai senzatia ca ai uitat ceva... Nu te ingrijora, e doar o impresie. Totul va fi asa cum iti doresti.

Pesti

Se spune ca trebuie sa te indepartezi si sa privesti lucrurile in ansamblu, pentru a intelege ce se intampla cu adevarat. Asa ca, daca ceva nu merge bine in viata ta , ia o pauza si pleaca undeva, departe de toate.

Comenteaza