Horoscop chinezesc săptămânal, 23-29 octombrie 2023. Previziuni speciale pentru un nativ al zodiacului

Horoscop chinezesc săptămânal, 23-29 octombrie 2023. Previziuni speciale pentru un nativ al zodiacului

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 23-29 octombrie 2023 aduce vești bune pentru câțiva nativi din zodiac.

Șobolan
Cei din zodia Șobolan se vor simți plini de energie în această săptămână și vor avea o stare de spirit bună. Chiar dacă lucrurile nu merg ca pe roate la birou, ești optimist și vei aștepta ca totul să se rezolve în timp. Pe plan sentimental, nativii singuri au șanse mari de a întâlni pe cineva compatibil, iar atracția e de partea lor.

Bivol
În această săptămână, cei din zodia Bivol vor simți nevoia să se afirme la locul de muncă sau la școală, iar acest lucru poate atrage reacții negative din partea colegilor. Este bine să fii mai calculat și să încerci să spui lucrurile doar la momentul potrivit, pentru a evita unele neplăceri. La final de săptămână, unii nativi se pot aștepta la o vizită surpriză, din partea unor rude sau prieteni vechi, cu care nu ați mai ținut legătura. Revederea va fi emoționantă și veți rămâne cu amintiri frumoase.

Tigru
Cei din zodia Tigru vor avea o săptămână aglomerată. Proiectele din ultima vreme sunt apreciate de către angajatori, iar acest lucru îți crește încrederea în forțele proprii. Pe plan sentimental, unii nativi vor petrece sfârșitul săptămânii, în compania persoanei iubite, iar acest lucru îi va bine dispune.

Iepure
În această săptămână, cei din zodia Iepure se simt mai încrezători și siguri pe abilitățile lor. Este bine să nu te abați de la principiile tale și să alegi mereu ceea ce este cel mai bine pentru tine.  Pe plan financiar, astrele prevestesc venituri suplimentare, pentru nativii care au avut de încheiat anumite proiecte la locul de muncă.

Dragon
Cei din zodia Dragon nu vor avea o săptămână excelentă la locul de muncă. Chiar dacă depui eforturi să atragi atenția angajatorului, pare că totul este în dezavantaj. Nu este un moment bun pentru a aduce în discuție o mărire de salariu. Pe plan sentimental, reușiți să petreceți timp cu familia, iar acest lucru vă aduce liniște sufletească.

Șarpe
Nativii zodiei Șarpe vor avea o săptămână plină de surprize, la finalul lunii octombrie. Este posibil să primești o sumă de bani, dintr-o datorie mai veche sau un cadou pentru un eveniment important. Pe plan sentimental, cei din zodia Șarpe sunt hotărâți să evolueze în relația de cuplu.

Cal
Cei din zodia Cal vor avea mai mult timp să se redescopere în această săptămână. După o perioadă aglomerată, în care ai uitat complet de pasiunile tale, a venit vremea în care îți vei acorda mai mult timp. Pe plan financiar, cheltuielile din aceste zile pot fi investiții favorabile pe termen lung.

Capră
Cei din zodia Capră preferă liniște în aceste zile și este de preferat evitarea discuțiilor în contradictorii. Este recomandat să nu îți iei un angajament față de colegi sau prieteni, dacă știi că nu vei avea timp de acesta. Pe plan sentimental, relația cu partenerul de viață evoluează rapid în această săptămână, iar acest lucru îți creează o stare de neliniște.

Maimuță
În această săptămână, cei din zodia Maimuță sunt sociabili și își pot face repede prieteni noi. Este bine să fii atent la persoanele care vor doar să afle informații de la tine sau să încerce să te saboteze. În ceea ce privește sănătatea, unii nativi se pot confrunta cu unele probleme, astfel că o vizită la medic este absolut necesară.

Cocoș
Cei din zodia Cocoș sunt într-o formă de zile mari și reușesc să termine toate sarcinile în timp util. Este posibil să apară oportunități pentru proiecte importante, care vă pot aduce venituri suplimentare. Pe plan sentimental, nativii singuri pot întâlni pe cineva care se potrivește perfect cu ceea ce-și doresc.

Câine
Săptămâna va fi una destul de liniștită pentru cei din zodia Câine. Vei avea timp să acorzi mai multă atenție stilului de viață, astfel că odihna va fi pe primul plan. În ceea ce privește cariera, ești din ce în ce mai aproape să realizezi ceva la care lucrezi de mult, important este să nu îți pierzi speranța, chiar la finalul drumului.

Mistreț
Cei din zodia Mistreț sunt obosiți și așteaptă finalul de săptămână, pentru a se relaxa în compania prietenilor sau familiei. Fie că alegi o escapadă la munte sau o seară de film, cu pop corn și pijamalele tale preferate, cu siguranță vei reuși să uiți de problemele de la birou. Pe plan sentimental, nativii singuri nu se simt pregătiți pentru noi începuturi.

sursă: wowbiz.ro

Comenteaza