HOROSCOP de DRAGOSTE 14 februarie 2019

HOROSCOP de DRAGOSTE 14 februarie 2019

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, ţie şi persoanei iubite, de Valentine's Day.

Berbec

Primesti o veste nu tocmai placuta. Persoana iubita te anunta ca trebuie sa plece undeva urgent, drept urmare, va trebui sa anulezi programul facut pentru seara. Vestea buna e ca se va intoarce a doua zi, asa ca va veti va sarbatori iubirea, chiar daca cu o mica intarziere.

Taur

Fa tot ce ceea ce iti spune inima astazi, nu mai trece totul prin filtrul logicii. Seara vei petrece momente pline de romantism si vei rade cu lacrimi cand partenerul iti va oferi cadoul ales.

Gemeni

Toata ziua vei avea in fata ochilor doar chipul persoanei iubite. Si asta, la propriu, pentru ca ati decis sa va petreceti toata ziua impreuna. Pana la urma, va deveni un fel de intalnire-maraton, pentru ca o veti prelungi si peste weekend.

Rac

Pentru voi, aceasta zi a indragostitilor, nu aduce nimic deosebit. Sunteti la fel de romantici in fiecare zi si nu simtiti ca trebuie sa existe o zi anume pentru a sarbatori dragostea. Asta nu inseamna ca nu va veti gandi sa faceti ceva deosebit azi...

Leu

A fost de-ajuns o singura privire si, gata, te-ai indragostit! Acum simti ca plutesti si ca, dincolo de voi doi, nu mai exista nimic. Vrei sa sarbatoresti iubirea asta perfecta intr-un mod perfect! Nu te mai stradui atat, bucura-te de ceea ce ai!

Fecioara

Nu lasa barfele auzite pe la colturi sa-ti afecteze relatia. Trebuie sa ai incredere in persoana alaturi de care ai pornit la drum. Daca unii iti arunca rautati, fii convins ca o fac din invidie.

Balanta

Esti iubit si iubesti si asta te face fericit. Ai grija ca dragostea voastra sa se pastreze la fel de puternica. Nu lasa rutina sa erodeze sentimentele de acum. Fii creativ!

Scorpion

Iti dedici intreaga zi celui drag. Nu ati mai stat de mult la discutii pana tarziu in noapte, sa povestiti cate-n luna si-n stele. Poate astazi afli niste lucruri pe care nici macar nu le banuiai.

Sagetator

Ar putea fi una dintre cele mai bune zile din ultima perioada pentru tine. Asta pentru ca ti-o vei petrece alaturi de persoana iubita. Ca sa iasa totul perfect trebuie sa te detasezi de toti si de toate.

Capricorn

De dimineata incepi sa lucrezi la surpriza pe care o pregătesti pentru partenerul de viata, pentru ca vrei sa-i daruiesti ceva facut chiar cu mainile tale. O astfel de amintire dainuie peste timp.

Varsator

Din cand in cand cineva iti trimite niste semnale subtile. Daca pana acum te-ai facut ca nu intelegi si sau le-ai ignorat, astazi te hotarasti sa actionezi. Ia telefonul si suna. Vezi tu ce faci dupa ce iti raspunde...

Pesti

Daca nu te consideri o persoana romantica, acum este timpul sa schimbi asta. Mai ales daca vrei sa iti impresionezi partenerul. Il vei cuceri definitiv daca-i vei arata ca iti pasa cu adevarat de ce simte.

 

Comenteaza