HOROSCOP de WEEK-END 11-12 februarie 2017

HOROSCOP de WEEK-END 11-12 februarie 2017
Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru acest week-end, 11 - 12 februarie 2017.

Berbec

Astepti de ceva timp acest weekend. Vreti sa fiti doar voi doi, tu si partenerul de viata. Nu vrei sa auzi nimic legat de job sau de altceva. Totusi, duminica vei fi nevoit sa te ocupi de niste aspecte legat de un proiect în desfăşurare.

Taur

Nu intelegi ce anume il indeamna pe partener sa se poarte asa. Mereu iti da senzatia ca asteapta ceva de la tine. Vei afla abia duminica, cand nu va mai avea rabdare si te va intreba direct ce planuri ai pentru Valentine's Day.

Gemeni

Evita drumurile lungi in aceste zile, s-ar putea sa iti apara ceva probleme legate de sanatate si nu ai fi o companie placuta pentru prietenii tai. Dar asta nu inseamna sa nu iesi deloc.

Rac

O vestea buna pe care o vei in prima parte a zilei, te va face sa crezi ca asta e sambata perfecta. Vei sarbatorii toata ziua cu cei apropiati si te vei duce la culcare tarziu dupa miezul noptii. Macar duminica incearca sa te odihnesti mai mult.

Leu

Sambata dimineata te ocupi de treburi casnice. Cineva trebuie sa le faca si pe acelea. Spre seara, insa, ai program cu prietenii si va veti simtii atat de bine, incat va veti face planuri si pentru duminica. Doar jumatate din acestea se vor pune, pana la urma, in aplicare.

Fecioara

Chiar daca tu aveai alte planuri, renunti si iei in considerare varianta propusa de partenerul de viata pentru petrecerea acestui weekend. Voiai sa faci doar ceea ce iti place tie, insa iti dai seama ca nu trebuie sa fii egoist. Nu-ti va parea rau.

Balanta

Vei avea parte de o surpriza, dar nu sambata, ci duminica. Pana atunci, nimic nu-ti va da de banuit ca partenerul s-ar fi putut gandi la asa ceva. Orice ar fi, te va face sa te relaxezi, mai ales ca in ultimele zile ai fost mai incordat.

Scorpion

Un week-end mai aparte. Faci o schimbare destul de importanta in viata ta si esti emotionat. Incepi un nou capitol si esti hotarat sa faci asta asa cum trebuie. Nu vei fi singur, cineva e langa tine.

Sagetator

Te urmareste, inca, o discutie avuta in timpul saptamani. Cineva iti reproseaza lipsa de implicare, lucru cu care tu nu esti de acord. Abia acum iti dai seama ca persoana respectiva nu a inteles nimic. Lasa asta, deocamdata. Ai ceva mai bun de facut, e week-end!

Capricorn

Ai atatea planuri in gand pentru zilele astea, dar stii ca nu poti sa le faci pe toate. Sfatuieste-te cu partenerul si alegeti cea mai potrivita varianta. indiferent ce veti decide, va veti distra asa cum nu ati mai facut-o de mult timp.

Varsator

Sambata, te va emotiona foarte puternic o veste primita din partea unei rude. Esti o persoana foarte sigura pe tine si pe sentimentele tale, insa acum nu stii cum sa reactionezi. Te va scoate din incurcatura, duminica, cineva la care nu te-ai fi asteptat.

Pesti

Prietenii stiu care iti sunt preferintele si gusturile, asa ca lasa in seama lor organizarea evenimentului care va avea loc in acest week-end, pentru ca tu mai ai de muncit cateva ore la un proiect care trebuie neaparat sa fie gata pana luni.

 

 

Comenteaza