HOROSCOP de WEEK-END 13-14 mai 2017

HOROSCOP de WEEK-END 13-14 mai 2017
Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru acest week-end, 13-14 mai 2017.

Berbec

Planurile nu ti-au iesit tocmai cum ti-ai fi dorit, pentru urmatoarele doua zile te-a indispus. Se vor ocupa de tine bunii tai prieteni, asa ca, pana sambata la amiaza vei uita de neplaceri. 

Taur

Ai planuri marete pentru acest week-end! Vrei sa faci ceva pentru un membru al familiei, dar vrei sa ramana totul strict secret pana in ultimul moment. Este vorba despre o mare surpriza care-i va lasa pe toti fara cuvinte.

Gemeni

Te asteapta un week-end destul de obositor pentru ca esti nevoit sa mergi la job. Ai avut de negociat cu seful pentru week-end, dar si cu partenerul, caruia nu i-a convenit deloc perspectiva de a-si petrece singur zilele libere.

Rac

Sambata esti foarte activ, te ocupi de treburi ce tin de casa, iar duminica iti permiti sa lenevesti dupa bunu-ti plac. Nu uita ca ai promis cuiva ca-i faci o vizita. Daca crezi ca nu e momentul potrivit, da-i macar un telefon.

Leu

Chiar daca ai avut o perioada mai stresanta, in acest week-end constati ca, totusi, lucrurile stau mai bine decat credeai si te relaxezi. O sa simti nevoia sa iesi in mijlocul oamenilor, sa socializezi, asa ca nu prea vei sta pe acasa, ici sambata, nici duminica.

Fecioara

Totul iti va merge de minune in acest sfarsit de saptamana. Primesti o veste buna de la o ruda, cineva iti face o surpriza neasteptata, iar un coleg de la munca iti sugereaza ca te asteapta o promovare.

Balanta

Esti plin de energie si vrei sa ti-o consumi intr-un mod special. Pune mana pe telefon si aduna-ti prietenii! Cu siguranta unul dintre voi va avea o idee care implica si multa adrenalina. Te vei distra de minune, insa ai grija in ce te bagi, siguranta sa fie pe primul plan!

Scorpion

E week-end si ai niste probleme cu banii. Crezi ca sumele de care dispui nu-ti vor ajunge pentru mai nimic... De ce apreciezi distractia in functie de cat costa? Cele mai frumoase momente ale vietii vin pe gratis! Important e cu cine le petreci!

Sagetator

Foloseste la maxim acest week-end si schimba-ti comportamentul fata de partener. De ceva timp iti tot cersea atentia, insa tu erai prea ocupat. Acum ti se ofera ocazia sa repari acest lucru. Fii dispus sa faci doar ceea ce isi doreste.

Capricorn

In viitorul apropiat urmeaza sa faci ceva ce ti-ar putea influenta cu totul viitorul, asa ca ai grija. Daca trebuie sa pleci in deplasare, asigura-te ca ai tot ceea ce iti trebuie la tine ca sa nu te intorci din drum.

Varsator

Sambata ti-o dedici odihnei, dar in final, sfarsesti prin a sta mai multe ore la calculator cu ceva treaba. Duminica trebuie sa onorezi invitatia facuta de un coleg. Desi nu va cunoasteti prea bine, incearca sa nu ratezi evenimentul. Daca nu o sa participi, sa te astepti sa se supere.

Pesti

Desi e week-end, simti ca nu te poti relaxa cu adevarat. Ai de ales intre doua propuneri, legat de profesie. Nu mai pierde vremea vorbind cu altii despre asta, decizia iti apartine. Priveste-te in oglinda si incearca sa afli ce vrei de la tine!

 

Comenteaza