HOROSCOP de WEEKEND 10 - 11 februarie 2024

HOROSCOP de WEEKEND 10 - 11  februarie 2024

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru acest weekend.

Berbec

Te sfătuieşti cu partenerul de viaţă despre cum ar trebui sa decurgă un eveniment pe care trebuie să-l organizaţi, dar nu puteţi ajunge nicicum la un punct comun. Poate ar fi mai bine să vă împărţiţi sarcinile: unul cu ideile, celălalt cu punerea lor în practică...

Taur

E weekend, de ce vrei să munceşti chiar şi acum? Eşti obosit şi ar trebui să te ocupi doar de lucruri uşoare, care să te relaxeze. E chiar aşa de greu să-ţi iei o zi-două de pauză totală?

Gemeni

De data asta ai parte de un weekend liniştit în familie. Să nu ai impresia că te vei plictisi, mereu se găseşte ceva de făcut. Chiar şi să stai degeaba poate fi, uneori, o idee extrem de atragătoare.

Rac

Zilele acestea te ocupi de tot felul de îndeletniciri casnice. Asta nu-ţi face neapărat plăcere, dar anumite lucruri se cereau de ceva timp rezolvate. Duminică, acceptă invitaţia unui cunoscut, vei vedea că a meritat!

Leu

Ai multe de făcut în aceste zile. Ţi-e plină agenda de activităţi care mai de care mai interesante, aşa că, cel puţin sâmbătă, nu vei avea nicio clipă de linişte. Dacă te mişti repede, duminică îţi vei permite să te odihneşti.

Fecioara

O veste primită recent îţi strică toată buna-dispoziţie. Nu sta singur să-ti plângi de milă, sună-ţi prietenii pentru că ei sigur vor reuşi să te scoată din această stare: în doar câteva ore îţi vor readuce zâmbetul pe chip.

Balanta

Te simţi în formă şi eşti în centrul atenţiei în acest weekend. Fără să vrei, joci un rol principal în menţinerea bunei dispoziţii. Optimismul tău e molipsitor şi totul merge de minune în grupul în mijlocul căruia îţi petreci aceste zile.

Scorpion

Sâmbăta ţi-o petreci cu partenerul de viaţă, undeva, doar în doi, aşa cum nu aţi mai ieşit demult. Duminică trebuie să faci un drum departe de casă, aşa că seara te vei întoarce târziu şi obosit.

Sagetator

Ai mici necazuri cu sănătatea, însă, din fericire, nu este nimic ingrijorător. Totuşi, ar fi bine să-ţi faci timp si pentru tine! Măcar în weekend încearcă să mănânci mai sănătos şi să te odihneşti mai mult. Partenerul de viaţă îţi dă duminică o veste care te bucură enorm.

Capricorn

Prima zi de weekend va fi destul de agitată. Nişte discuţii mai vechi din familie revin în prim-plan şi atmosfera se încinge uşor. Chiar dacă asta îţi va strica sâmbăta, cel puţin lucrurile se vor lamuri. Duminică faci doar ce-ţi place.

Varsator

Ţi-ai făcut planuri mari pentru acest weekend, dar nu spera să le poţi pune şi în aplicare pe toate. Sâmbătă apare ceva neprogramat şi vei fi pe drumuri toată ziua. Abia duminică vei mai avea puţin timp şi pentru tine.

Pesti

Dacă stai să te gândeşti, a trecut ceva timp de când nu ai mai petrecut un weekend întreg cu prietenii. Vezi pe cine prinzi liber zilele astea, poate organizaţi o ieşire undeva, ca pe vremuri...

Comenteaza