HOROSCOP de WEEKEND 21 - 22 mai 2022

HOROSCOP de WEEKEND 21 - 22 mai 2022

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru acest weekend.

Berbec

Chiar daca este weekend, o sa fii nevoit sa te ocupi de probleme legate de locul de munca. Asta o sa te oblige sa amani toate planurile pe care le aveai deja pentru aceste doua zile. Nu te mira ca cei din familie vor stramba din nas, nemultumiti.

Taur

Cauti sa faci ceva altfel si te vei asocia cu persoane care au mereu cate o idee traznita. Nu e nimic rau in asta, te poti distra copios, dar ai grija in ce te bagi. Ar fi indicat sa faci doar ce nu este prea riscant!

Gemeni

Relatia cu persoana iubita va fi in centrul atentiei, pentru tine, in aceste zile. Vei face tot posibilul sa stai mai mult decat de obicei cu cel drag si pui la cale si o surpriza care il va face multa placere.

Rac

Vrei sa te apuci de renovat sau iti schimbi mobila din casa, dar nu poti fara ajutorul cuiva. Prietenii se ofera sa-ti intinda o mana de ajutor sambata, te lasa cu treaba facuta pe jumatate si nu se mai intorc si duminica... E clar, va fi un weekend epuizant!

Leu

Chiar daca sambata vei petrece pana spre dimineata si duminica vei sta mai mult prin casa cu draperiile trase ca sa te odihnesti, bucura-te, pentru ca de mult nu te-ai mai distrat asa bine.

Fecioara

Incepi weekend- ul putin obosit dupa job, dar te relaxezi pana spre seara cand vei avea niste musafiri. Duminica ti-o petreci in familie. Incerci sa eviti o ruda nu conteneste sa-ti dea sfaturi in privinta relatiei cu persoana iubita.

Balanta

Nu intelegi ce anume il indeamna pe partener sa se poarte asa. Mereu iti da senzatia ca asteapta ceva de la tine. Vei afla abia duminica, cand nu va mai avea rabdare si te va intreba direct ce planuri ai pentru o aniversare care se apropie.

Scorpion

Vestea buna pe care o vei primi in prima parte a zilei, te va face sa crezi ca asta e sambata perfecta. Vei sarbatori toata ziua cu cei apropiati si te vei duce la culcare tarziu dupa miezul noptii. Nicio problema, ai la dispozitie toata duminica sa te odihnesti.

Sagetator

Termini saptamana de munca la job, dar te asteapta ceva treaba acasa. Chiar daca nu ai inca un program clar pentru weekend, asta nu inseamna ca trebuie sa ti-l ocupi muncind! Din pacate, partenerul de viata e de alta parere...

Capricorn

Ai avut o saptamana plina si, cu toate astea, nu te simti deloc obosit. Poate fi si influenta celor din jur care nu te lasa o clipa sa stai. Asa va fi si in acest weekend: vei avea atatea de facut, incat nu vei sta o clipa locului.

Varsator

Nu esti tocmai in apele tale si asta pentru ca o persoana in care aveai incredere te-a dezamagit. Nu-ti strica weekend - ul din cauza asta, mergi mai departe si fii mai atent la cei pe care-i consideri prieteni, poti avea surprize.

Pesti

Cu toate ca e weekend si ar trebui sa te odihnesti, parca nu ai stare. Continui sa te ocupi de problemele de la job. Dai telefoane, trimiti mesaje... Toate astea, pentru ca vrei ca proiectul la care muncesti sa iasa perfect. Asteapta-te sa ai discutii cu partenerul.

Comenteaza