HOROSCOP de WEEKEND 26 - 27 noiembrie 2022

HOROSCOP de WEEKEND 26 - 27 noiembrie 2022

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru acest weekend.

Berbec

Vrei sa faci niste schimbari. Nu esti multumit de modul in care au evoluat lucrurile in ultimele saptamani si vrei sa incerci alte abordari. Lasa asta pentru saptamana viitoare, acum e weekend, relaxeaza-te!

Taur

Comportamentul persoanei iubite din ultima perioada te pune pe ganduri. Simti ca se intampla ceva important si tu esti lasat pe dinafara. O discutie purtata duminica seara o sa te faca sa vezi totul in alt mod.

Gemeni

Weekend -ul acesta se va intampla ceva ce te va pune in situatia de a anula unele activitati, desi nu ai fi vrut, mai ales ca asta inseamna niste pierderi. Este posibil sa reiei totul, dar cu alte costuri. Asa e-n afaceri!

Rac

Asteptai de mult timp acest weekend. Nu pentru ca se intampla ceva special, ci pentru ca, in sfarsit, iti permiti sa stai fara sa faci nimic dupa atatea saptamani aglomerate.

Leu

Nu te grabi - da dovada de mai mult calm in aceste zile si nu te lasa condus de primele impulsuri, altfel s-ar putea sa ajungi sa regreti. Mai ales duminica, cand vei lua parte la o discutie importanta.

Fecioara

Un weekend minunat! Vremea de afara nu te retine sa pleci, sa hoinaresti departe de casa, ceea ce este chiar lucrul de care aveai nevoie dupa o saptamana petrecuta la birou.

Balanta

Esti suparat. Toata lumea e relaxata, doar tu muncesti! Concentreaza-te, mai bine, pe ce ai de facut ca sa termini cat mai repede. Eventual, roaga pe cineva sa te ajute. Tu ai decis sa lasi toata treaba pe weekend...

Scorpion

In prima zi a weekend -ului exagerezi cu activitatile sportive, asa ca, a doua zi ai da orice pentru un masaj profesionist. Asa se intampla daca stai toata ziua la birou si faci prea putina miscare.

Sagetator

Iti faci prea multe procese de constiinta pentru ceva ce s-a intamplat in prezenta ta, iar tu nu ai reactionat destul de prompt. Nu te mai uita in urma, important e ca nu s-a intamplat nimic grav si toata lumea e bine.

Capricorn

Ai planuri mari pentru aceste zile, insa vremea de sambata ti le cam strica. Speri ca la un moment dat se va opri si apoi poti face ceea ce iti doreai. Daca nu, ai mai multe sanse duminica.

Varsator

Esti plin de energie si chiar ai nevoie de asta pentru ce ti-ai propus sa faci weekend -ul asta. Inca de dupa-amiaza vei "intra in priza" si nu te vei opri pana duminica. Ai grija sa te si odihnesti, nu esti robot!

Pesti

O discutie care va avea loc in acest weekend te va face sa vezi viitorul cu alti ochi si esti gata sa iei niste decizii radicale. Inainte de a actiona, asigura-te ca dispui de toate informatiile de care ai nevoie.

Comenteaza