HOROSCOP de WEEKEND 29 - 30 octombrie 2022

HOROSCOP de WEEKEND 29 - 30 octombrie 2022

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru acest weekend.

Berbec

Sambata ai parte de multa agitatie, insa profita de duminica pentru ca va fi linistita. Incearca sa te relaxezi, sa te rasfeti. Nu accepta sa faci nimic din ceea ce nu iti place.

Taur

Va fi cel mai bun weekend pe care l-ai avut in aceasta luna. Ai ocazia sa faci ceea ce iti place. Duminica reusesti sa-ti convingi partenerul sa te insoteasca peste tot, la cumparaturi sau, poate, la un spa...

Gemeni

Weekendul va fi unul aglomerat, pentru ca ai lasat cateva treburi neterminate si acum esti obligat sa le finalizezi. Daca te grabesti, poate reusesti sa ajungi, sambata, si la intalnirea cu prietenii, in oras.

Rac

Incepi weekend-ul cu o stare de plictiseala, dar il inchei cu voie buna. Sambata pui mana pe telefon si iti chemi prietenii. Esti singur si nu ai cu cine schimba o vorba. Vizita se transforma intr-o super-petrecere. Ai grija cu vecinii...

Leu

Simti nevoia de mai multa libertate si vrei sa-ti petreci weekend-ul in natura. Nu vei fi singur. Iei cu tine si cativa prieteni. Ai grija pe unde umbli, sa nu racesti, vremea poate fi capricioasa.

Fecioara

Weekend-ul te gaseste fara pic de energie. Ai avea de facut ceva sambata, insa te simti obosit si preferi sa amani pe duminica, iar duminica ajungi la concluzia ca ar fi mai bine sa o lasi pe luni...

Balanta

Sambata nu ai chef sa participi la un eveniment, dar, pentru ca nu gasesti o scuza buna rapid, cedezi insistentelor partenerului. Nu-ti va parea rau, te vei distra de minune!

Scorpion

Nu ai reusit sa terminila job tot ceea ce aveai de facut si esti nevoit sa muncesti si sambata. Noroc ca nu dureaza mult, altfel stricai tot programul de weekend si trebuia sa dai niste explicatii partenerului de viata.

Sagetator

Sambata nu vei avea parte de momente iesite din comun, insa ziua urmatoare o sa fi luat prin surprindere de mai multe evenimente. Vei avea parte de o zi speciala, chiar daca nu te astepti.

Capricorn

Weekend-ul asta lamuresti niste probleme cu partenerul de viata. Exista niste neintelegeri si iti dai seama ca totul e din vina ta pentru ca nu ai fost atent cand ati discutat. Acum stii exact ce este de facut.

Varsator

Vei avea un weekend destul de linistit. Te intalnesti cu niste prieteni cu care vei petrece cateva ore relaxate. Esti afectat de niste probleme financiare, insa nu este cazul sa disperi, nu sunt deloc atat de grave precum le percepi.

Pesti

Vrei sa termini tot ce ti-ai propus si pentru asta esti nevoit sa iti sacrifici aproape tot weekend-ul. Nu esti incantat de asta, dar nu vrei sa mai amani nimic. Spre surprinderea ta, vei termina repede treaba, asa ca duminica te relaxezi.

 

Comenteaza