Horoscop săptămânal 04 - 10 decembrie 2023. Ce zodie își va întâlni sufletul pereche

Horoscop săptămânal 04 - 10 decembrie 2023. Ce zodie își va întâlni sufletul pereche

Horoscopul săptămânii 04-10 decembrie aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

Berbec

Se deschide o nouă etapă profesională a locul de muncă. Se vor revizui anumite sarcini de muncă, vei primi altele de mare anvergură, iar eforturile tale vor fi răsplătite din plin. Implică-te cu încredere în tot ce se ivește, pentru că te vei descurca excelent. Relațiile parteneriale sunt umbrite și se conturează încet, sigur și discret schimbări de anvergură. Observă și reține ceea ce se discută și ceea ce se petrece între tine și partenerul de viață, colaboratori, parteneri de afaceri. Sunt adieri subtile privitoare la ceea ce va urma. Cheltuieli comune cu alții pe facturi.

Taur

Ești creativ în această săptămână și dornic de a-ți schimba planurile de viață, mai ales cele care privesc segmentul sentimental. Sunt ultimele retușuri în ceea ce privește relația cu persoana iubită și relația cu copiii. Stabilește clar ce anume vrei în continuare să se petreacă în viața ta amoroasă și ai încredere că așa va fi. La serviciu se deschide o nouă etapă, care anunță sarcini de lucru interesante, de mare anvergură. Climatul profesional este tensionat și umbrit, astfel că este bine să-ți dozezi eforturile și să te implici numai în treburile tale.

Gemeni

Segmentul domestic și relațiile familiale intră într-o nouă etapă. Schimbări de domiciliu, chestiuni privitoare la moșteniri, planuri domestice, discuții de anvergură cu neamurile. Ceea ce se stabilește acum pe tot ce ține de casă și familiei va avea efecte pe termen lung. Se animă mult segmentul amoros. relațiile cu persoana iubită și relațiile cu copiii se vor reconfigura încet, sigur și discret, acum în această săptămână fiind un preambul la ce va urma. Prudență și circumspecție! Este rost de discuții aprinse, însă se vor lămuri multe și mărunte. Mult de lucru, atât la serviciu, cât și acasă.

Rac

Se conturează controverse în relațiile cu anturajul apropiat. Discuții aprinse, aflarea unor secrete personale ale unor apropiați și de aici este posibil să revizuiești toate relațiile în care ești implicat. Renunță la cei care te consumă prea mult, pentru că vor veni alții în preajma ta de o mai bună calitate. Evită să vorbești prea mult despre tine și despre intențiile tale de viitor. Unii te vor percepe greșit și îți pot crea neplăceri. Noutăți în plan domestic și în relațiile familiale. Se vor pune în discuție aspecte privitoare la moșteniri.

Leu

Planuri financiare noi pe termen lung! Dispar blocajele din calea obținerii veniturilor din munca desfășurată, astfel că poți cheltui liniștit pe tot ce ai nevoie sau pe cadouri și mofturi personale. Se conturează întâlniri și dialoguri multe cu persoanele din anturajul apropiat. Cumva mentalul este umbrit, astfel că va persista senzația de mers în gol și senzația discuțiilor sterile. Este bine să abordezi subiecte banale, cotidiene fără a povesti despre tine, intențiile tale și fără a emite judecăți și opinii personale. Treburi domestice de anvergură alături de membrii familiei, discuții privitoare la îmbunătățirea condițiilor din spațiul locativ.

Fecioara

Se deschide o nouă etapă personală, în care te vei orienta spre cu totul alte valori morale și spirituale. Este bine să-ți stabilești planuri noi de mare anvergură, gândindu-te la cum ți-ai dori să se desfășoare viața ta de acum încolo. Stările tale de spirit sunt fluctuante, astfel că de aici și relațiile cu ceilalți se desfășoară anevoios. Fii prudent și controlează-ți reacțiile, pentru că există riscul să strici relații și situații bune! Segmentul financiar primește raze luminoase începând cu această săptămână, dar vor ieși la iveală nemulțumirile profunde legate de raportul muncă-plata aferentă.

Balanta

Ai nevoie de odihnă și detașare de cotidian în prima parte a săptămânii. Se pot evidenția afecțiuni mai vechi sau mai noi, astfel că este bine să te îngrijești pe îndelete. Pe de altă parte, sunt momente bune de a te gândi la relațiile și situațiile în care ești implicat. Revelații obținute vor fi interesante, provocatoare și de un real folos. Personalitatea ta se află într-un proces de reconfigurare care se desfășoară pe termen lung și în care stările tale de spirit fluctuează mult. Stabilește scopuri precise, învață de la toți, amintindu-ți că viața este un film.

Scorpion

Schimbări importante în relațiile cu prietenii și cu susținătorii din segmentul profesional! Te vei desprinde de unii, te vei apropia de alții, însă gustul dulce-amar predomină. Este vremea marilor revizuiri ale tuturor relațiilor și planurilor în care ești implicat. Ai nevoie de odihnă și meditație interioară. Se pot evidenția afecțiuni diverse. Fii prudent și îngrijește-te serios cu ajutorul specialiștilor în sănătate. Dialoguri tăinuite cu oameni dragi de încredere. Reține ce afli în aceste zile, pentru că sunt informații prețioase și foarte utile pe termen lung. A doua parte a săptămânii îți rezervă acțiuni diverse.

Sagetator

Noutățile socioprofesionale abundă în această săptămână, astfel că este bine să fii pregătit pentru orice. Se deschide o nouă etapă la locul de muncă, în care este posibil să primești sarcini de lucru noi direct din partea unor șefi și autorități sau chiar poți obține o funcție de conducere. Totuși, analizează bine despre ce este vorba și spune nu acolo unde constați că ar fi prea dificil să rezolvi sau să-ți asumi. Foarte delicate sunt relațiile cu prietenii și susținătorii din segmentul socioprofesional. Unele relații se vor finaliza definitiv. Este puțin probabil să legi noi relații în această perioadă. 

Capricorn

Foarte interesante sunt relațiile cu străinătatea în aceste zile. Este rost de călătorii îndepărtate, de discuții cu persoane străine sau de planuri în acest sens. Se deschide o etapă deosebită vizavi de relațiile cu străinătatea, evidențiindu-se totodată și o dorință de rafinare sufletească. Îți este favorizată participarea la cursuri, seminare, conferințe și activitățile culturale. Mentalul este destul de răscolit, astfel că îți poate fi dificil să menții o conversație importantă sau să iei decizii de anvergură. Rezumă-te la strictul necesar și relaxează-te! Reuniuni profesionale, discuții cu șefi. Prietenii te pot ajuta cu sfaturi pertinente.

Varsator

Se deschide un nou capitol financiar, mai ales secțiunea bani și bunuri comune cu alții. Se recomandă prudență, deoarece sunt șanse de a se încurca lucrurile destul de mult. Pe de o parte, apar câștiguri suplimentare, dar pe de altă parte, tinzi să investești în diverse. Ar fi bine să lași deciziile ce privesc cheltuielile pentru săptămânile următoare, când se limpezesc gândurile și comunicarea se poate desfășura armonios. Planuri de călătorii în străinătate sau de studii pe termen lung. Este posibil să fii nevoit să reiei unele secvențe de învățare sau de evaluare necesare în plan profesional.

Pesti

Relațiile parteneriale se reconfigurează, deschizându-se un nou capitol. Sunt ultimele frământări în relația cu partenerul de viață sau în relația cu cei de afaceri. Acordă atenție sporită acestor relații și operează acele schimbări de care ai nevoie pentru bunăstarea ta viitoare. Financiar, sunt posibile cheltuieli comune cu alții, separări de bunuri patrimoniale, discuții legate de moșteniri și partaje specifice unui divorț. Prudență, răbdare, toleranță! Evită implicarea în datorii, credite sau în a te oferi să plătești tu pentru alții. Activitățile culturale îți vor bucura sufletul în a doua parte a săptămânii.

sursa: astrocafe

loading...
Comenteaza