Horoscopul anului 2019

Horoscopul anului 2019

Care sunt previziunile astrale pentru anul viitor – partea II.

BALANȚĂ

După ce ultimii ani au trecut aproape neobservați, în sensul că nu ai avut parte de prea multe experiențe semnificative, 2019 va fi anul schimbărilor majore. Pe primul loc vei pune viața de familie, căreia îi vei dedica destul timp. Și planul financiar îți va fi favorabil, mai ales către sfârșitul anului, când vei putea cumpăra o proprietate imobiliară, sau o mașină nouă. De asemenea, se preconizează schimbări pozitive în carieră, dar rutina din ultimii ani s-ar putea să-și spună cuvântul și să vă fie destul de greu să vă adaptați. În ceea ce privește relația de cuplu, veți simți nevoia unei libertăți mai mari față de partenerul vostru. Deși vor fi anumite tensiuni legate de asta, după 6 martie, situația se va clarifica într-un fel sau în altul. În timp ce unii nativi din Balanță își vor consolida relația, alții s-ar putea să descopere că le e mai bine singuri.

SCORPION

2019 va fi unul bogat pentru voi, în diferite feluri, Cel mai mult se va evidenția, însă, sectorul financiar. Veți câștiga mai mulți bani decât până acum, iar acest lucru vă face să fiți încrezători în talentul și abilitățile voastre profesionale. Totuși, evitați investițiile riscante! Tot în 2019, s-ar putea să încercați lucruri noi în carieră, să vă descoperiți adevărata vocație, să încercați ceva ce nu ați avut curajul până acum.  În relația de cuplu, veți aborda  lucrurile într-un mod diferit, pentru că doriți ca legătura să prospere, iar dacă asta nu se va întâmpla, s-ar putea să luați o pauză mai îndelungată.  Nativii care sunt singuri au șanse mari să întâlnească o persoană care va juca un rol important în viața lor. Cu siguranță, 2019 va fi un an în care vocea Scorpionilor se va face auzită.

SĂGETĂTOR

Anul viitor va fi, probabil, cel mai norocos pentru nativii acestei zodii. Veți transforma imposibilul în posibil și rareori veți da greș în ceea ce v-ați propus. De altfel, toate acest reușite o să vă accentueze sentimentul de încredere și optimism. Veți întâlni oameni noi și importanți, atât pe plan profesional, cât și personal, ba chiar veți avea și mult noroc în dragoste. Dacă ești singur, există o șansă uriașă să întâlnești pe cineva și să te îndrăgostești nebunește. Iar dacă ești într-o relație, planeta Jupiter te va ajuta să stabilești o conexiune și mai puternică cu persoana iubită.  În afară de aceste lucruri, anul 2019 este un an minunat pentru a începe orice proiect nou, care vă va extinde orizonturile și va spori dezvoltarea voastră spirituală și personală.

CAPRICORN

Vă așteaptă un an în care veți face din plin dovada faptului că sunteți persoane responsabile și mature. Veți reuși să deveniți o autoritate într-un anumit domeniu, veți culege laude și respectul celor din jur. Pe la jumătatea anului, mai precis în luna iulie, există posibilitatea ca viața voastră de cuplu să treacă la un nou nivel – să vă luați un angajament serios, sau să concepeți un copil. Nu este exclus, de asemenea, să aveți parte de o întâmplare surprinzătoare: un nou parteneriat benefic, o dragoste fulgerătoare, sau chiar să câștigați la Loto! Cert este că și pentru nativii acestei zodii, se anunță un an bun, pe toate planurile.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii se pot aștepta la un an deosebit de aglomerat, atât la serviciu, cât și în plan social. În 2019 veți strânge relațiile de prietenie cu cineva, o persoană care s-ar putea să vă influențeze foarte mult. Atenție mare, însă, la fonduri! Evitați să împrumutați bani sau să fiți tentați de oportunități de îmbogățire rapidă. În viața personală, se preconizează lucruri noi. Este posibi să nu mai fiți mulțumiți de relația pe care o aveți, sau de locuința voastră, ori poate chiar de orașul unde stați și să vă bată gândul unor schimbări majore. Dar nu vă speriați, dacă vă decideți să faceți o mișcare decisivă, nu înseamnă că aceasta va avea un impact negativ.

PEȘTI

Aveți ambiții mari și vise pe măsură. Iar 2019 vă oferă posibilitatea să valorificați oportunitățile care vi se oferă, mai ales în carieră. Poate nu a existat niciodată un moment mai bun să vă lansați într-o afacere nouă, ceva ce v-ați dorit întotdeauna să încercați. Totuși, nu vă stresați prea tare, ci abordați lucrurile cu calm și răbdare. La capitolul dragoste, s-ar putea să aveți parte de o poveste de iubire total neașteptată. În schimb, s-ar putea să fiți dezamăgit de un aprieten apropiat, care a încercat multă vreme să vă manipuleze și să vă controleze. Pe plan social, 2019 este un an în care veți ieși la rampă – puteți susține prelegeri în public, puteți preda un curs, ș.a.m.d.

Horoscop partea I.

Comenteaza