Horoscopul pentru 29 mai 2022 anunță o duminică neprevăzută pentru câțiva nativi

Horoscopul pentru 29 mai 2022 anunță o duminică neprevăzută pentru câțiva nativi

Horoscopul pentru duminică, 29 mai 2022, aduce vești bune pentru mulți nativi din zodiac.

Berbec

Conjuncția de astăzi te poate face să o iei de la capăt, să îndrăznești mai mult. Sau să accepți ce anume nu funcționează în viața ta. 

Taur

Începi să simți prezența lui Venus, dar conjuncția Marte-Jupiter te împinge să nu te arunci. Este o zi bună pentru curățenie, și la propriu și la figurat. 

Gemeni

Dacă alegi să ai încredere în viitorul apropiat, vor apărea oamenii care să te ajute în a-ți duce la bun sfârșit toate planurile. 

Rac

Nu este cazul să fii nici prea răzvrătit, nici prea submisiv. Ci să găsești o cale prin care ceilalți să îi recunoască autoritatea. 

Leu

Astrele îți recomandă să nu prea stai pe loc. Să nu te plictisești deloc. Ci să cauți următorul pas în absolut orice domeniu important. 

Fecioară

Discuțiile despre bani nu vor fi cele mai plăcute, dar cu siguranță vor fi necesare. Mai ales cele referitoare la veniturile în comun. 

Balanță

Conjuncția Marte-Jupiter se va petrece în zona relațiilor. Deci este posibil să apară unele tensiuni. Nu este cazul să le eviți. 

Scorpion

Deși ai vrea o zi mai liniștită, efectiv nu se va putea. Sunt foarte multe treburi gospodărești de care trebuie să te ocupi. 

Săgetător

Conjuncția Marte-Jupiter îți aduce aminte de faptul că trebuie să te bucuri de viață, indiferent de unele evenimente care nu îți sunt pe plac. 

Capricorn

Disputele din sânul familiei sunt menite să rezolvați unele probleme mai vechi. Deci nu este cazul să te superi. 

Vărsător

Astrele îți recomandă să nu stai doar în casă. Îți face bine să întâlnești cu oamenii dragi sau să te plimbi prin magazine.

Pești

Te plângi de cheltuielile făcute în ultimele zile, dar asta nu înseamnă că nu vei fi tentat să mai faci altele astăzi. 

sursă: dcnews.ro.

Comenteaza