Video IMAGINI INEDITE. Doi râși, apariție nocturnă într-o pădure din Parcul Natural Apuseni

IMAGINI INEDITE. Doi râși, apariție nocturnă într-o pădure din Parcul Natural Apuseni
| Foto: captura video

Reprezentanții Parcului Natural Apuseni au postat un videoclip cu doi râși surprinși "inspectând" una dintre camerele de supraveghere montate în Parcul Natural Apuseni.

"O plimbare nocturnă în doi. Șansele să te intalnești cu un râs sunt extrem de mici. Râșii sunt animale izolate și nu frecventează potecile montane. Se estimează că actualmente în Parcul Natural Apuseni există între 20 - 30 râși", au scris aceștia pe Facebook.

Credit: Mircea Șușman și Ghita Floca

Parcul Natural Apuseni, unul dintre cele 22 de parcuri naționale și naturale administrate de Regia Nationala a Padurilor - Romsilva, are o suprafață de 75.784 de hectare, în zona Munților Apuseni, pe teritoriul județelor #Cluj #Bihor și #Alba.

RNP Romsilva-Administratia Parcului Natural Apuseni R.A. administrează aria naturala protejata de interes național Parcul Natural Apuseni împreună cu trei arii naturale protejate de interes comunitar denumite situri Natura 2000 (ROSCI 0002 Apuseni, ROSPA 0081 Munții Apuseni – Vlădeasa, ROSCI 0016 Buteasa) si 55 de arii naturale protejate de interes național de mici dimensiuni (rezervații si monumente ale naturii) incluse in Parcul Natural Apuseni.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza