În prag de nuntă? Află care sunt cele mai frumoase modele de verighete din aur pentru 2015

În prag de nuntă? Află care sunt cele mai frumoase modele de verighete din aur pentru 2015
Sunt o mulțime de modele de verighete din aur care arată încântător, elegant și care inspiră autenticitate fără că valoarea lor să scadă odată cu trecerea timpului. În acest articol, va invităm să le descoperiți frumusețea.

Cele mai frumoase modele de verighete din aur vor atrage întotdeauna mulți miri care să le achiziționeze, deoarece în afară de faptul că arată excepțional, nu ruginesc, nu se oxidează și rezistă coroziunilor. Aurul de 24 karate este cel pur, cu un preț ridicat, iar verighetele standard au fie 14 karate (puritate 58.3 %), fie 18 karate (puritate 75 %).

Modelele de verighete din aur galben sunt încă neîntrecute în popularitate și în 2015 cunosc o revenire în forță, deoarece au fost întotdeauna favoritele industriei bijuteriilor și sunt preferate de mirii tradiționaliști. Aurul galben nu se adresează strict persoanelor trecute de prima tinerețe - oricine poate purta verighete din acest metal, indiferent de vârstă. Verighetele din aur galben se potrivesc foarte bine persoanelor care au tenul măsliniu, părul brunet, ochii închiși la culoare. În schimb, cele din aur alb și nuanțele de roz favorizează tenul deschis.

Cele din aur alb și platină necesită să fie placate anual cu rodiu că să își păstreze nuanța strălucitoare și să arate ca noi, căci necesită întreținere când sunt purtate des, altfel vor arăta mate (rodiul este responsabil de culoare, duritate și luciu). Cele din aur galben, în schimb, nu au nevoie să mai fie placate (se întrețin mai ușor, prin lustruire). Aurul alb nu este un metal pur, ci aliaj, de aceea este posibil ca unele persoane să fie alergice la el, mai ales dacă este combinat cu nichel, de exemplu.

Varietatea de modele de verighete din aur galben reprezintă fidelitatea, prin faptul că nuanțele de galben sunt familiare, calde; aliajele cele mai des utilizate sunt cuprul (care oferă o influența roșcată) și argintul (nuanța este puțin spre verzui).

Aurul alb semnifică prietenia. El devine alb deoarece este placat cu rodiu pentru a proteja metalul din interior, încât verighetele să nu se degradeze atunci când sunt purtate zilnic. Cu timpul, însă, suprafața cu rodiu se tocește, de aceea trebuie placate din nou, ca să își recapete aspectul inițial (acest proces poate fi destul de costisitor).

Aurul roz, simbolizează iubirea. Cuprul este cel responsabil de nuanța: cu cât verighetele sunt mai roze, cu atât conțin mai mult cupru ca aliaj. Modelele de verighete din aur roz sunt foarte apreciate, întrucât se potrivesc tuturor tipurilor de ten și oferă un aspect mai romantic față de celelalte.

Vezi mai multe modele de verighete pe site-ul mireasa-perfecta.ro

Alina Nitu

Comenteaza