Kartago Tours deschide poarta către lumea Orientului. Turiştii pot pleca spre Tunisia direct din Cluj-Napoca (P)

Kartago Tours deschide poarta către lumea Orientului. Turiştii pot pleca spre Tunisia direct din Cluj-Napoca (P)
În această vară, clujenii au ocazia să descopere cultura orientală prin intermediul ofertelor atractive de vacanţă oferite de agenţia de turism Kartago Tours. În fiecare zi de miercuri, turiştii pot pleca spre Tunisia direct din Cluj-Napoca.

Situată in nordul Africii, Tunisia adăposteşte ruinele medinelor din Hammamet sau Sousse şi cele mai frumoase plaje din bazinul mediteranean. Exotica Tunisie oferă turiştilor săi  posibilitatea de a cunoaşte tradiţii şi obiceiuri ce fac parte dintr-un patrimoniu cultural foarte bogat. Bucătăria faimoasă, plajele fine şi apa cristalină a Mării Mediterane sunt doar o mică parte a fermecătoarei Tunisia, pe care cei interesaţi de această ţară au acum ocazia să o viziteze, prin ofertele speciale pe care Kartago Tours le-a pregătit pentru acest sezon.

 

"Primim din ce in ce mai multe cereri pentru Tunisia, motiv pentru care am creat pachete şi oferte speciale, foarte atractive, pentru acest sezon. Vrem să oferim românilor posibilitatea
de a vizita această ţară minunată", a declarat Souani Haithem, directorul general al agenţiei
de turism Kartago Tours.

Pentru o vacanţă într-adevăr memorabilă, agenţia de turism recomandă Movenpick Resort & Marine Spa, un hotel de 5 stele, ce se află în centrul celui mai activ oraş tunisian, Sousse, aproape de mall, restaurante, terase şi discoteci. Hotelul pune la dispoziţia turiştilor numeroasele zone de distracţie, săli de conferinţă și zone de protocol, precum şi o selecţie variată de delicii culinare.

"A fost o vacanţă inedită, m-am îmbogăţit cultural şi spriritual în urma acestei vacanţe. Cel mai
mult mi-a plăcut excursia în deşert, oaza de munte şi plimbarea cu cămilele. Am stat la Movenpick Resort unde plaja este superbă, serviciile extraordinare, piscinele cu jacuzzi incredibile, iar mâncarea a fost excepţională. Preţurile sunt foarte accesibile, îţi poţi permite atât sejurul la hotel, excursiile opţionale dar şi ieşirile în oras. Cu alte cuvinte am avut vacanţa de vis alături de soţul meu", a mărturisit Anca Ursa, asistent manager la o companie clujeană, o turistă care tocmai s-a întors dintr-un sejur în Sousse, Tunisia.

 

 

Etichete
Comenteaza