News alert Lara Fabian și-a anulat două concerte în România. Cel de la Cluj, în pericol?

Lara Fabian și-a anulat două concerte în România. Cel de la Cluj, în pericol?

Concertele Lara Fabian din două orașe ale țării au fost amânate din cauza unei boli cu care artista a fost diagnosticată recent fără a fi indicate date de reprogramare. Organizatorii nu au oferit informații despre concertul de la Cluj.

Lara Fabian a anunțat fanii despre amânarea concertului din Craiova 17 noiembrie și a celor din București, din 18 și 19 noiembrie, din cauza unei infecții pe care a contactat-o recent. Artista suferă o boală care nu îi permite să cânte, iar medicii i-au prescris repaus câteva zile.

Organizatorii nu au detalii concrete despre gravitatea situației și nu pot confirma date pentru care evenimentele vor fi reprogramate. Știrea a venit în ultimul moment de la artista suferindă, cu doar o zi înainte de primul spectacol din București, aceștia fiind în plină organizare a show-urilor.

“Cele două spectacole de la Sala Palatului din București au fost vândute într-o proporție mult mai mare decât cea prevăzută inițial, fanii Larei așteptând-o cu multă dragoste și căldură. Aceștia și-au arătat și acum compasiunea față de Lara Fabian, care i-a anunțat printr-un mesaj oficial pe conturile ei de social media”, spun organizatorii.

„Dragilor, vă anunț cu cea mai mare durere că trebuie să-mi anulez spectacolele de săptămâna aceasta... Acum sunt total incapabilă să stau pe scenă și am fost consemnată de doctor. Regret foarte tare ceea ce se întâmplă și îmi dau seama că acest anunț va provoca durere și probleme pentru mulți dintre voi. Îmi cer profund scuze pentru inconveniente. Vă promit că vă voi rezolva. Cu stimă, Lara”, a menționat, artista pe conturile ei de social media.

Organizatorii și-au cerut scuze în numele artistei și spun că vor reveni către atenția publicului imediat ce artista transmite următoarele informații. Biletele vândute rămân valabile pentru datele care vor fi anunțate ulterior. Cei care doresc să își recupereze banii și-i pot recupera de agențiile de la care au cumpărat biletele.

Lara Fabian urma să vină la Cluj în 14 ianuarie 2020, la Sala Polivalentă, pentru un concert din cadrul turneului internațional 50 World Tour, prin care aniversa un turneu alături de fani vârsta de 50 de ani. Concertul spune povestea de viață a artistei și va fi plin de emoție. Primele bilete pentru Cluj s-au pus în vânzare în 23 mai, cu o reducere de 10%.

De asemenea, turneul consemnează 30 de ani de carieră și lansarea celui de al paisprezecelea album al său, “Papillon”. Cea mai bine vândută artistă belgiană a tuturor timpurilor a avut primul concert din România în 2012, la Sala Palatului din București, fiind nevoie de două reprezentații pentru a putea acoperi cererea mare de bilete. A revenit doi ani mai tarziu, tot în capitală, iar concertul s-a desfășurat cu casa închisă. La Cluj-Napoca a susținut în 2016 un concert la care au participat 4.000 de oameni.

Pe numele său real Lara Crokaert, s-a născut în Etterbeek (Belgia). În primii cinci ani din viață, a locuit în Sicilia, pentru ca în 1975 să se reîntoarcă în țara natală. În 1986 a câștigat concursul Le Tremplin de Bruxelles. Printre cele mai cunoscute piese sunt “Adagio”, “I Will Love Again”, “I Am Who I Am”, “Love By Grace”, “Quedate”. Artista cântă în engleză, franceză, spaniolă și italiană.

Comenteaza