Foto ”Lumea Piccolo”, o lume de 5 stele pentru părinți și pitici

”Lumea Piccolo”, o lume de 5 stele pentru părinți și pitici

Clujeanul Tudor Artean și-a dat demisia de la ultimul loc de muncă pentru a construi o lume a lui - ”Lumea Piccolo”, dar pe care acum le-o pune la picioare, cu mare drag, tuturor părinților din România.

Tudor Artean administrează afacerea de succes care se adresează părinţilor. Este și el, la rându-i, tată și din această postură oferă cele mai bune soluţii pentru camera bebelușilor. 

Tudor are doi copii minunaţi pentru care, ca orice părinte, ar face orice. Mai ales o afacere de succes. Soția i-a stat alături și pe ”soare” și pe ”vânt” și, la fel ca și soțul ei, și-a dat demisia pentru a pune umărul la o afacere de succes. Soții Artean au început timid, cu o afacere în domeniul serviciilor de curăţenie. Au scos bani din propriul buzunar ca să-și întrețină visul și au fost chiar zile în care nu prea aveau ce să pună pe masă. Dar nu le-a lipsit niciodată curajul și faptul de a îndrăzni tot mai mult, pe zi ce trece.

Odată pusă pe picioare, afacerea avea să se lovească însă de o nebunie - pandemia de Covid 19. A fost momentul în care și el, ca toți ceilalți administratori de firme din piață, a fost nevoit să-și regândească strategia. Pentru că oamenii au fost forțați să-și mute experiența de shopping spre online, lui Tudor i-a încolțit în minte imediat o idee mai veche, și anume un site de comerţ electronic. Nu a pornit la drum doar de dragul de a trece și el pe online, ci în urma unei analize minuţioase de piaţă. Astfel a decis să se axeze pe mobilier pentru copii, în special pentru bebeluşi. Mai avea nevoie doar de un nume sonor pentru noua sa afacere, astfel că a luat naștere „Lumea Piccolo” - lumea piticilor.

”Am pornit de la mai multe idei, dar nu am vrut să mă axez pe agresivitatea vânzărilor, cum fac majoritatea site-urilor, ci mai degrabă pe empatizarea cu clientul, încercând să îi ofer o experienţă plăcută. Piața este una de nișă, în care sunt destui jucători, dar noi încercăm să ne evidenţiem prin calitate, atât în servicii cât și în produsele vândute. Mi-am fixat standarde înalte de calitate, astfel încât chiar dacă suntem peste medie, ca și preț, clientul să fie convins că prețul cerut reflectă calitatea oferită”.

”Lumea Piccolo”, o lume de 5 stele pentru părinți și pitici

În ”Lumea Piccolo”, clienții au parte de un shoping elegant, simplu, frumos și de calitate

Produsele de mobilier comercializate de lumeapiccolo.ro sunt de calitate superioară şi sunt realizate integral de către un producător de top din Polonia. Tudor a ales foarte atent, numai după ce s-a convins că respectivul producător de mobilier respectă toate criteriile lui de evaluare şi producţie. În acest moment, lumeapiccolo.ro oferă 9 colecții de mobilier pentru copii între 0 şi 8 ani și 5 colecții de mobilier pentru tineri/adolescenți. Colecțiile sunt create atât de designeri cu experiență, cât și de alții aflați la început de drum dar înzestraţi cu idei “proaspete” și inovatoare.

Prin multitudinea de colecții, Tudor Artean doreşte să le ofere clienţilor săi mai multe tipuri de design. Astfel, în lumeapiccolo.ro se regăsesc colecții de mobilier cu design scandinav, modern, clasic, romantic sau tematic-educativ. Și asta pentru că tânărului afacerist din Cluj dorește să satisfică chiar și cele mai exigente gusturi, precum și toate tipurile de clienți. Iar acest lucru se poate observa lesne, din multitudinea reacțiilor pozitive ale oamenilor, clienți care au cumpărat de pe site-ul lumeapiccolo.ro cele mai bune, mai eficiente și mai moderne piese de mobilier pentru camera micuților lor. Tudor posedă și o rețetă a succesului, nu sofisticată și nici ieșită din comun, dar extrem de bine pusă la punct - faptul că el nu doar vinde, ci și îi consiliază pe cei care nu au comandat, dar care sunt interesați de produse și vor un sfat de la profesioniști. Acestor clienţi le sunt oferite cât mai multe detalii şi sfaturi practice, care să-i ajute în luarea celor mai bune decizii de mobilare a camerei copiilor.

”Lumea Piccolo”, o lume de 5 stele pentru părinți și pitici

“Lumea Piccolo” – o lume în miniatură, dar cu aspirații imense

Tudor s-a înconjurat în afacerea sa de oameni deştepţi, talentaţi şi devotaţi. Doi băieți super-inteligenți i-au fost de ajuns pentru a pune la punct și a ridica constant și calitativ o afacere precum lumeapiccolo.ro. Andrei Deac şi Lucian Marcu sunt mâna dreaptă a lui Tudor –  iar ei se ocupă de marketing, respectiv IT. I-a învățat repede și pe ei că viața trebuie să fie cât mai simplă, la fel ca afacerea sa. De aceea lumeapiccolo.ro înseamnă simplitate, eleganta, rafinament și în special, atenție la detalii, Astfel încât clientul să găsească repede exact ceea ce caută...Și, mai ales, să primească exact ceea ce a cumpărat! Ideea clujeanului este că omul care vizitează lumeapiccolo.ro să se simtă bine pe site, navigând printre colecțiile de mobilier care spun o poveste. Explicațiile clare și suficiente (atât prin descrieri, cât și prin poze) vin la pachet cu o ofertă de înaltă calitate.

De la o săptămâna la alta, oamenii care intră pe site-ul lumeapiccolo.ro sunt tot mai numeroși. Motivul este cât se poate de simplu: aici se oferă ceva care nu prea se întâlneşte pe alte site-uri de gen. Astfel, toţi clienţii care fac o comandă sunt contactaţi pentru ca aceștia să nu rămână cu întrebări sau neclarităţi. Ulterior, pe toată durata perioadei de aşteptare, cei de la lumeapiccolo.ro păstrează legătura cu fiecare client, informându-l despre stadiul comezii lui. Nu în ultimul rând, în momentul în care comanda este finalizată, detaliile livrării sunt stabilite împreună cu clientul.

Pe vitor, spune Tudor, “Lumea Piccolo” se va diversifica, în sensul că pe site vor apărea tot mai multe produse pentru copii, cum ar fi coșulețele de rachită handmade, Moses Basket și colecțiile de așternuturi și lenjerii de pat în aceleaşi standarde ridicate de calitate. Cu alte cuvinte, lumeapiccolo.ro este un site mic, dar cu aspiraţii și țeluri înalte.

”Lumea Piccolo”, o lume de 5 stele pentru părinți și pitici

Lucruri mai puțin știute despre “artizanul“ Lumii Piccolo

 În ziua în care şi-a dat demisia de la ultimul loc de muncă, Tudor Artean s-a dus acasă și a convins-o şi pe soția lui să facă la fel, pentru ca să se poată dedica trup și suflet visului lor. A doua zi, amândoi erau liberi și fără bani, dar motivați să-şi atingă visul.

În primul an, Tudor a lucrat numai cu soţia lui. Astfel au putut să-şi dea repede seama cum funcționează lucrurile în acest domeniu. Dezvoltarea a venit de la sine, pentru că de la început cei doi şi-au dorit să le ofere clienţilor calitatea pe care şi-o doreau ei. Site-ul de comerț electronic lumeapiccolo.ro a venit ca un răspuns la palma care le-a dat-o şi lor pandemia.

”Primele afaceri au pornit de la zero, doar cu muncă și încredere în forțele proprii..Probabil, de aceea nici nu au rezistat. Lumea Piccolo este singura afacere în care am investit mii de euro, doar că să îi dau drumul, și încă investim…”

”Lumea Piccolo”, o lume de 5 stele!

Tudor recunoaşte că, dacă ar fi să o ia de la capăt, tot pe acest drum ar apuca. Nu i-ar fi frică să o ia şi mâine de la zero, și nici munca nu îl sperie, dar crede că acum i-ar fi mult mai simplu deoarece bagajul de cunoștințe și experiențe asimilate în timp ar face diferența între a munci și a lucra inteligent.

“Mi-au plăcut întodeauna provocările viabile, nu prostești. Vorba aceea: „cu minte, nu cuminți”…

Pentru Tudor, o lună bună de vânzări ar însemna o lună cu vânzări mai mari decât cea precedentă. Spune că, în afaceri, în fiecare zi trebuie să realizezi mai mult decât ai reuşit în ziua precendentă, pentru a putea rămâne pe piață. ”Cine se mulţumeşte cu ce are şi vrea doar să rămână pe o linie constantă, în viitorul apropiat îl paşte falimentul”, spune creatorul “Lumii Piccolo”, pentru că întotdeauna se găsește cineva care își dorește mai mult și care îți va lua locul pe piață.

Afacerea lui Tudor Artean se dezvoltă bine și sănătos. Asta și pentru că rewieuri-le primite pe site sau pe pagina de facebook sunt de 5 stele, pozitive, și de la oameni care sunt mulţumiţi de produsele cumpărate. Pe viitor, vrea să dezvolte site-ul lumeapiccolo.ro prin promovarea de noi categorii și produse pentru copii. Până atunci, munceşte zi de zi să le ofere cele mai bune soluţii părinţilor pentru mobilatul dormitoarelor copiilor. Lumea minunată creată de Tudor crește pe zi ce trece și își așteaptă clienții cu cele mai eficiente, moderne și de calitate variante pentru camera piticilor.

Încercați să îndrăzniți, intrați pe lumeapiccolo.ro și nu veți regreta!

Comenteaza