Foto Mai RAR (sperăm!) așa ceva... Ce au găsit inspectorii RAR sub mașina unui clujean

Mai RAR (sperăm!) așa ceva... Ce au găsit inspectorii RAR sub mașina unui clujean

Șoc și groază pentru inspectorii RAR Cluj, după ce un clujean s-a prezentat cu mașina la control pentru redobândirea talonului, reținut în trafic pentru lipsa ITP, cu o roată legată cu sfoară.

Incredibil, dar adevărat! Clujeanul şi-a legat una dintre roțile maşinii cu o funie şi a mers la RAR pentru o nouă verificare, să-și recupereze talonul reținut pentru că nu avea ITP-ul.

"'E păcat să pui șurub acolo unde poți lega cu sârmă', spune o glumă celebră printre șoferi. Sârmă sau funie, am putea completa noi, după ce am văzut autovehiculul care s-a prezentat la RAR Cluj pentru redobândirea talonului reținut în trafic, culmea, pentru lipsa ITP. Din păcate, această glumă a fost luată în serios de un bărbat care a legat cu câțiva metri de funie componente ale sistemelor vitale ale vehiculului", se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Registrului Auto Român Oficial.

Mai RAR (sperăm!) așa ceva... Ce au găsit inspectorii RAR sub mașina unui clujean

Potrivit inspectorilor RAR, pe lista neconformităților găsite sunt: nefuncționarea farurilor și luminilor pentru frânare, bara față compusă din bucăți prinse cu sârmă, joc în articulații și suspensii, anvelope de alte dimensiuni.

"Le mulțumim colegilor de la Cluj care au scos de două ori din circulație această mașină, atât în urma controalelor în trafic, cât și după prezentarea la RAR.
Am putea spune că șoferul acestui autovehicul nu a primit nici măcar un capăt de ață de la colegii noștri…", au transmis inspectorii RAR.

Mai RAR (sperăm!) așa ceva... Ce au găsit inspectorii RAR sub mașina unui clujean

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza