Video Mircea Bravo l-a întrebat pe Emil Boc dacă se consideră bogat. Primarul s-a căutat prin buzunare

Mircea Bravo l-a întrebat pe Emil Boc dacă se consideră bogat. Primarul s-a căutat prin buzunare
| Foto: adevarul.ro

Îndrăgitul comediant Mircea Bravo l-a întrebat pe primarul Clujului, Emil Boc, dacă se consideră un om bogat. Acesta şi-a amintit de sfatul bunicii: "niciodată să nu laşi banul să îţi ia minţile. Dacă îţi ia minţile ajungi rău". 

Mircea Bravo a colindat Clujul şi i-a întrebat pe cei care i-au ieşit în cale dacă se consideră bogaţi. Comediantul i-a pus aceeaşi întrebare şi lui Emil Boc, care i-a dat un răspuns diplomat. Boc, care i-a fost profesor lui Mircea Bravo la Facultatea de Drept din cadrul UBB a dat dovadă de simţul umorului în momentul în care a fost abordat pe stradă, în centrul Clujului.

„Te-am trecut? Ai, ce greşeală am făcut, de aş putea da timpul înapoi... Acum ţi-aş da 10”, a spus Boc, după care a continuat pe un ton glumeţ: „Are viitor băiatul. Când mergem în Bruxelles întreabă lumea: «mă, cine e ăla care merge cu Mircea Bravo?»”, a mai spus edilul clujean.

Întrebat dacă este un om bogat, Emil Boc s-a căutat în buzunare şi a găsit 100 de lei. I-a arătat banii lui Mircea şi i-a spus: „Am 100 de lei, deci eu nu sunt sărac!”, a spus Boc.

„Domnule, pentru mine banii nu au reprezentat şi nu reprezintă o valoare în sine. Celelalte valori sunt importante în societate. Dacă pui accent pe bani nu ajungi niciodată să te bucuri de viaţă. Banul e necesar să-l munceşti, să-l câştigi cinstit, să te bucuri cu familia, dar să nu-l pui pe primul loc, că îţi suceşte mintea, că aşa mi-a zis bunica: «dragul bunicii, niciodată să nu laşi banul să îţi ia minţile. Dacă îţi ia minţile ajungi rău». Şi atunci, cel mai sănătos lucru este să te preocupe alte lucruri mai importante în viaţă, să munceşti şi să câştigi atâta cât munceşti”, a adăugat primarul Emil Boc, citat de adevarul.ro. 

 

Comenteaza