Moda de club îşi face intrarea la Cluj GALERIE FOTO

Moda de club îşi face intrarea la Cluj GALERIE FOTO
Designerul vestimentar Ştefan Muscă şi-a prezentat sâmbătă în Kharma Emotion Couture ultima sa colecţie şi îşi propune să deschidă la Cluj-Napoca un magazin profilat pe acest stil.

Clujenii au vizionat ultimele creaţii ale nonconformistului designer bucureştean, inspirat din fenomenul clubbingului, nişă de modă pe care îşi concentrează activitatea. După o lungă aşteptare, de peste trei ore, care s-a suprapus între timp cu after-party-ul programat de la 23:00, publicul masculin a admirat mai ales pantalonii cu tăieturi ingenioase, cizmele lungi sau pantofii „cu ţepi", iar cel, feminin, îndeosebi rochiile în combinaţii de alb-negru, specialitatea casei, precum şi coafurile excentrice.

Ştefan Muscă s-a consacrat în lumea designului vestimentar autohton atât prin linia care îi poartă numele, cât şi prin intermediul unei linii funky, dominată de clubbing. Prima este caracterizată de finisaje neobişnuite şi de articole de îmbrăcăminte hibrid, prin colecţii care folosesc stofa, bumbacul şi denimul, în combinaţii de ţesături şi de texturi soft, care dau o notă de sexualitate masculină.

A doua, New Funky Fashion, exploatează denimul prin tăieturi asimetrice, buzunare peste buzunare aplicate alături de nasturi, paiete, mărgele, pliseuri, asociate cu piele naturală, mătase, PVC, satin. Produsele sunt lucrate manual, pe model unicat sau în ediţie limitată, având şi preţuri în consecinţă.

Designerul s-a aflat la Cluj în weekend pentru a efectua un studiu de piaţă în vederea deschiderii unui magazin în genul celui deja funcţional în capitală, precum şi pentru a stabili parteneriate locale. De remarcat că acesta a mai vrut şi în trecut să înființeze aici un asemenea magazin, dar situaţia economică din acea perioadă nu i-a permis demararea investiţiei plănuite.

 

Etichete
Comenteaza