Noi locatari la Casa Albă: Melania Trump şi fiul ei, Barron, s-au mutat la Washington

Noi locatari la Casa Albă: Melania Trump şi fiul ei, Barron, s-au mutat la Washington
După ce a petrecut un weekend la golf, în New Jersey, Prima Familie a Americii a revenit în Washington DC, cu Melania Trump ca nou locatar la Casa Albă.

Melania şi fiul ei, Barron Trump, s-au mutat într-un final la Casa Albă, chiar înainte de ziua preşedintelui american, Donald Trump, care miercuri va împlini 71 de ani, notează Daily Mail.

Cei trei au fost fotografiaţi la baza aeriană Andrews, în Maryland, duminică, înainte de a ateriza în DC, dar şi plimbându-se pe South Lawn la Casa Albă.Barron a purtat un tricou pe care scria 'The Expert', iar părinţii săi s-au ţinut de mână.

De asemenea, părinţii Melaniei, Viktor şi Amalija Knavs, care acum locuiesc în SUA, i-au însoţit de pe cei doi soţi Trump la Casa Albă. Se pare că cei doi bunici vor deveni figuri tot mai populare la Casa Albă, pentru că se vor ocupa în continuare de creşterea nepotului Barron.

S-a anunţat încă de săptămâna trecută că Prima Doamnă şi Barron urmau să se mute la Casa Albă, pe 14 iunie, de ziua preşedintelui, însă duminică seara, în jurul orei 20.00, Melania Trump a scris pe Twitter: "Aştept cu nerăbdare amintirile pe care ni le vom face în noua noastră casă!"

La scurt timp după, directorul de comunicare, Stephanie Grisham, a confirmat mutarea, tot printr-un tweet: "Este oficial! @FLOTUS & Barron se mută la DC! #WelcomeHome".

Melania şi Barron au petrecut primele cinci luni din mandatul de preşedinte al lui Donald Trump, în locuinţa Trump Tower din Manhattan, în timp ce Barron a terminat anul şcolar la New York.

Melania este Prima Doamnă a Americii din istoria modernă, care şi-a întârziat sosirea la Washington după câştigarea alegerilor. Iar Barron este primul băiat care va locui în Casa Albă, pentru prima dată din 1963, când John F Kennedy Jr avea trei ani.

 

 

Comenteaza