Noul James Bond, un actor cu o nevastă care i-ar putea fi mamă

Noul James Bond, un actor cu o nevastă care i-ar putea fi mamă
| Foto: . PHOTO: SAM TAYLOR-JOHNSON/INSTAGRAM, via People.com

Presa britanică a anunțat că noul James Bond ar putea fi actorul Aaron Taylor-Johnson. Fanii seriei 007 îl vor în continuare pe Daniel Craig. 

Mai multe publicații din UK au titrat recent că lui Aaron Taylor-Johnson i s-ar fi oferit rolul agentului 007, interpretat în ultimii 15 ani de Daniel Craig. The Sun are surse din anturajul actorului britanic, care au declarat că Aaron Taylor-Johnson ar urma să semneze contractul săptămâna aceasta.

Deși are un background impresionant, ochi albaștri și atuuri fizice deloc de neglijat, actorul n-a reușit să intre în grațiile fanilor francizei care aveau alți favoriți, fie Henry Cavill, fie tot Daniel Craig. 

Aaron Taylor-Johnson are 33 de ani și a debutat ca actor la 6 ani. Printre cele mai importante rolurile ale sale se numără cele din „Anna Karenina”, „John Lennon”, „Angus și sărutul perfect” sau „Bullet Train”, peliculă în care a jucat alături de Brad Pitt.

Aaron Taylor-Johnson este căsătorit cu o femeie cu 24 de ani mai în vârstă

În ceea ce priveşte viaţa personală, Aaron Taylor-Johnson, 33, trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de soţia sa, regizoarea Sam Taylor-Johnson, în vârstă de 57 de ani. Cei doi s-au cunoscut în anul 2008, pe platoul de filmare al filmului ‘Nowhere Boy’. La acea vreme Aaron abia împlinise vârsta de 18 ani, în timp ce viitoarea lui soţie avea 42 de ani.

În ciuda diferenţei de vârstă dintre ei, după un an de când s-au cunoscut, Aaron a cerut-o în căsătorie pe Sam. Cei doi au împreuna două fete, Wilda Rae, născută în iulie 2010 şi pe Romy Hero, născută în ianuarie 2012, scrie utv.ro

Franciza Bond

Franciza Bond s-a întins pe parcursul a peste 60 de ani și șase actori (înainte de distribuirea lui Taylor-Johnson), cu 25 de filme lansate până în prezent de Eon Productions și două filme produse de alte companii.

Primul film Bond, Dr. No, a avut premiera în 1962 și l-a avut ca protagonist pe Sean Connery, primul actor care l-a interpretat pe spion. Connery și Roger Moore au jucat în rolul lui Bond în șapte filme fiecare, cele mai multe dintre toți actorii.

George Lazenby, Timothy Dalton, Pierce Brosnan și Daniel Craig sunt ceilalți actori care au jucat rolul iconic, mandatul lui Craig - care s-a întins pe durata a cinci filme, din 2006 până în 2021 - fiind cel mai recent, a transmis cinemagia.ro

Comenteaza