Opt lucruri pe care ar trebui să le faci atunci când mergi prima dată la Disneyland

Opt lucruri pe care ar trebui să le faci atunci când mergi prima dată la Disneyland

De câţiva ani, fie că vorbim despre cei mici, părinţi sau chiar bunici, Disneyland a devenit destinaţia perfectă de vacanţă a tuturor. Parcurile şi activităţile sunt pentru toate categoriile de vârstă, însă nu multe persoane iau în considerare neprevăzutul.

Iată o listă cu cele mai importante lucruri de care oamenii trebuie să ţină cont atunci când merg în parcul de distracţii. Sfaturile par a fi destinate mai mult părinţilor şi adolescenţilor, însă pot fi puse în aplicare de oricine.

Pentru cei care nu au mers până acum la Disneyland, prima experienta s-ar putea să fie palpitantă, poate chiar magică şi să merite toate cheltuielile, însă parcurile de distracţii de toate tipurile s-ar putea să fie foarte greu de explorat dacă nu vor lua în considerare anumiţi factori.

1. Pregătiţi-vă pentru o vreme neaşteptată

Uneori vremea la Disney nu este atât de magică precum e locul. Cei mai mulţi oameni îşi aplică protecţie solară înainte să iasă din casă şi recomandă şi celorlalţi să îşi ia această loţiune la ei. Nu aţi face rău nici dacă aţi lua la dumneavoastră o umbrelă sau un palton în cazul în care vremea este schimbătoare.

Chiar dacă plouă, puteţi sta într-o locaţie închisă, puteţi mânca sau să vă uitaţi la suveniruri. Ploaia poate să vă anuleze planurile, însă poate de asemenea să vă aducă beneficii şi să creaţi alte idei de petrecere a timpului.

2. Nu plătiţi pentru poze pe care vi le puteţi face singuri

Tot ce trebuie să faceţi este să găsiţi o zonă interesantă pentru poze şi să vă fotografiaţi singuri. Sunt foarte mulţi fotografi prin parcuri care se vor oferi să vă realizeze şedinţe foto profesionale individuale sau de familie. Cel mai probabil îi veţi întâlni la intrarea din parcul de distracţii sau în zonele cu personaje celebre precum Castelul Cenuşăresei. În loc să aşteptaţi la cozi imense pentru a vă fotografia, alegeţi un loc frumos cu lumină bună şi opriţi un trecător care vă poate face o poză. Imaginile profesionale arată bine, dar puteţi să le obţineţi şi singuri.

CITEŞTE AICI CONTINUAREA

Comenteaza