Păcăleli de 1 aprilie. Ce farse le poţi face prietenilor

Păcăleli de 1 aprilie. Ce farse le poţi face prietenilor
1 Aprilie sau Ziua Păcălelilor, este, prin tradiţie, o ocazie bună de a ne amuza pe seama cuiva făcându-i mici farse nevinovate.

Dacă ai chef să te amuzi puţin pe seama colegilor şi prietenilor, 1 Aprilie e cea mai potrivit moment. Nimeni nu se poate supăra pe tine, doar se ştie, e Ziua Păcălelilor! Bineânţeles, nici tu nu nu vei fi ocolit, aşa că, aşteaptă-te la tot felul de "surprize" din partea celorlalţi.

Iată câteva exemple de astfel de farse pe care poţi alege să le pui în practică:

- Poţi pune nişte sare în locul zahărului din zaharniţă. Cafeaua de dimineaţă nu va mai fi ca de obicei.

- Dacă ai nişte colorant alimentar, încearcă să pui puţin şi pe robinetul din baie. Nimeni nu va fi încântat să se spele pe dinţi cu apă verde.

- Înlocuieşte crema din biscuiţi cu pastă de dinţi şi serveşte-ţi prietenii pofticioşi.

- Dacă ai timp şi crezi că prietenul tău are simţul umorului, înveleşte-i maşina cu ziare sau hârtie igienică. Va avea o surpriză când nu-şi va mai recunoaşte maşina, plus că toţi trecătorii vor râde de ceea ce vrei să faci.

- Pe 1 Aprilie poţi să bagi în cutia poştală a prietenilor o scrisoare bine "executată" prin care să-i anunţaţi că vor fi deconectaţi de la reţeaua electrică pentru nişte reparaţii care vor dura vreo 2 luni.

- Te duci la cinematograf? Oferă-te tu să cumperi popcorn sau chipsuri dintre cele mai iuţi şi toarnă piper ori boia de ardei iute şi serveşte-i insistent. Garantat nu vor refuza.

- O farsă pentru prietenii cu maşina este să scoţi la imprimantă "DE VÂNZARE" pe o foaie, adaugi numărul de telefon al celui căruia vrei să-i faci "vânzarea" şi fixezi hârtia pe parbriz cu ajutorul ştergătoarelor. Dacă vrei să fie sunat des, alege o maşină de fiţe şi scrie pe foaie un preţ foarte avantajos.

- Furişează-te seara în camera părinţilor sau a fraţilor şi fixează alarma ceasului cât mai devreme şi nu uita să schimbi ora!

-Scoate bateriile din telecomenzi.

- O farsă mai veche, pentru colegii de servici sau de şcoală, veche dar mereu de efect, lipeşti o fisă sau o bancnotă pe jos. O să fii surprins câţi se vor apleca să o ridice!

- Dacă ai musafiri, glazurează nişete cepe în loc de mere. Fă un sirop din zahăr şi apă şi înmoaie cepele în compoziţie, apoi lasă-le câteva zeci de minute să se întărească. Prietenii cu simţul umorului le vor "aprecia".

Totuşi, ai grijă cui vrei să-i faci farse! Asigură-te că cei cu care glumeşti au simţul umorului şi nu se vor supăra pe tine!

De asemenea, în cazul în care te-ai gândit la o farsă mai dură sau o veste neplăcută, ai grijă să eviţi persoanele în vârstă sau pe cele care au probleme cardiace.

 

 

 

Comenteaza