Video Povestea românilor găsiți împușcați în cap în Spania, cu două cărți de joc lângă ei, pe Netflix

Povestea românilor găsiți împușcați în cap în Spania, cu două cărți de joc lângă ei, pe Netflix

George și Doina Magda au fost ultimele victime ale unui criminal în serie din Spania care a semănat groaza în zona Madridului, în urmă cu 20 de ani. Povestea criminalului, dar și povestea celor doi români pe care i-a ucis, apare într-un serial de pe Netflix. 

George și Doina Magda, doi români care aveau în jur de 40 de ani, când au plecat din țară, în Spania voiau să le ofere o viață mai bună celor trei copii ai lor.

Aceştia au fost găsiți împușcați în cap într-o livadă de măslini din Arganda del Rey, lângă Madrid. Lângă ei au fost găsite două cărți de joc - semnătura unui criminal în serie.

Cei doi români au fost ultimele victime ale acestui criminal care a semănat groaza în zona Madridului, în urmă cu 20 de ani. Acum, povestea criminalului, dar și povestea celor doi români pe care i-a ucis, va fi spusă de o miniserie Netflix, care va fi difuzată din 9 iunie.

„Baraja: La firma del asesino” este o miniserie cu trei episoade care spune povestea lui Alfredo Galán Sotillo, criminalul care în primele 7 luni ale anului 2003 i-a făcut să tremure pe toți spaniolii din regiunea capitalei. A comis în total 6 crime și trei tentative de omor, relatează El Espanol.

Comenteaza