Probleme pentru Andra Măruţă pe Facebook. A ajuns la poliție

Probleme pentru Andra Măruţă pe Facebook. A ajuns la poliție

Andra Măruţă se confruntă cu probleme pe rețelele sociale. O pagină de socializare a distribuit recent un mesaj în care anunța că fanii artistei pot să câștige 5.000 de euro, însă aceasta avertizează că totul este o înșelătorie.

Andra și-a construit o bază imensă de fani care îi fredonează fiecare piesă și îi apreciază orice apariție. Vedeta îi ține pe admiratorii de pe rețelele de socializare la curent cu orice mișcare pe care o face, însă nu totul este doar lapte și miere, a anunţat playtech.ro.

Cântăreața are parte de mulți urmăritori pe Facebook și Instagram, însă se confruntă cu anumite provocări. Aceasta s-a decis să ceară ajutorul autorităților după ce a observat o postare. Mai exact, o pagină a distribuit recent un mesaj în care anunța că fanii artistei pot să câștige 5.000 de euro.

„Voi acorda un premiu surpriză în bani de 5.000 de euro pentru primele 700 de persoane care pot ghici corect cifrele din imagine. Vă doresc succes și azi.”, era relatat în mesajul postat pe pagina respectivă.

Probleme pentru Andra Măruţă pe Facebook. A ajuns la poliție

Fanii i-au scris artistei pe Facebook faptul că mai mulţi dintre ei au primit acel mesaj. "La fel am primit și eu ieri pe messenger sa mă înregistrez cu numele ca primesc 5000 euro". 

Andra a citit și ea mesajul, astfel că s-a decis să le spună admiratorilor săi că totul este o înșelătorie. Cântăreața i-a rugat pe toți să aibă mare grijă cu privire la paginile false, care decid să posteze mesaje în numele ei. Mulți pot să cadă în plasa oamenilor care au intenții rele dacă nu sunt atenți.

Artista din Cluj s-a decis să ia atitudine și să raporteze problema și în fața autorităților. Vedeta își dorește ca admiratorii săi să nu se confrunte cu anumite probleme, astfel că s-a decis să se ocupe de diversele pagini false care le promit fanilor săi că pot să câștige anumite sume de bani.

„Sunt pagini false. Le-am raportat și la poliție, și la Facebook. Singurele noastre conturi sunt cele cu bifă. Așa că mare atenție.”, a transmis Andra pentru urmăritorii săi de pe Facebook.

Comenteaza