Provocare de provocare pentru cel mai simpatic interlop clujean

Provocare de provocare pentru cel mai simpatic interlop clujean
Cunoscutul interlop clujean Nelson Mondialu, supranumit "cel mai simpatic interlop", a fost provocat public la o luptă MMA.

Provocarea a fost lansată prin intermediul unor filmuleţe postate pe Youtube de către un sibian ce se autointitulează "Războinicul Sibiului". Îmbrăcat într-un maieu imprimat cu imaginea unui luptător MMA şi ţinând o halteră în mână, acesta s-a filmat într-o bucătărie, pe fundal putându-se observa un frigider pe care erau agăţate trei prosoape şi mai mulţi magneţi. "Salutare, salutare, Nelsone Mondiale, te provoc la un MMA, Războinicul Sibiului, uite-l, te provoc la un MMA", transmite acesta în timp ce se bate cu pumnul în piept, printre pauze de râs isteric.

Pentru a se asigura că mesajul său ajunge la ţintă, Războinicul Sibiului şi-l întăreşte într-un al doilea filmuleţ. De data aceasta, simulează o luptă, în timp ce repetă "hai Nelsone, hai hai, hai Helsone, hi, hai hai, te pui cu mine? Hai, na MMA, na Nelsone, hai, hai".

Nelson Mondialu a devenit celebru după ce o serie de fotografii suprarealiste cu acesta au fost postate pe reţelele de socializare. În ele, controversatul persoanj este surprins în timp ce îşi etalează averea: lei, bancnote euro lipite de corp, bijuterii, ghiuluri de aur, scrie realitatea.net.

Comenteaza