Rapper-ul Guess Who a fost prins drogat la volan

Rapper-ul Guess Who a fost prins drogat la volan
| Foto: Facebook

Laurențiu Mocanu, cunoscut sub numele de Guess Who, ar fi fost prins drogat la volan, miercuri, în Capitală. Celebrul rapper ar fi ieșit pozitiv la cocaină.

Artistul a fost prins de poliție în Piața Victoriei. Surse judiciare au declarat pentru HotNews.ro că bărbatul este celebrul rapper Guess Who (Laurențiu Mocanu), care ar fi consumat cocaină.

„La data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 13:30, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 37 ani.
În urma testării preliminare cu aparatul Drugtest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a unei substanțe psihoactive, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., în vederea prelevării de mostre biologice”, a transmis Brigada Rutieră a Capitalei, conform sursei citate.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări IN REM (cu privire la faptă) pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute și pedepsite de art.336 alin 2 din Codul Penal.

Comenteaza