Reacţia lui Cătălin Măruţă când a aflat că, alături de Andra, e dator la ANAF cu 7 milioane de lei

Reacţia lui Cătălin Măruţă când a aflat că, alături de Andra, e dator la ANAF cu 7 milioane de lei
| Foto: https://www.facebook.com/AndraMusic/

În urmă cu câteva zile a apărut în mediul online informaţia potrivit căreia Andra şi Cătălin Măruţă ar avea o datorie uriaşă la stat, de aproximativ șapte milioane de lei. Reacţia prezentatorului TV. 

Cătălin Măruţă a negat totul, spunând că nimic nu este adevărat. Acesta spus pentru cancan.ro că are inclusiv documente de la ANAF care arată că nu există niciun fel de datorie la firmele pe care le deţine împreună cu Andra, soţia lui.

Ddatoria uriaşă despre care s-a vorbit ar fi implicat două firme deţinute de ei, Plan B Music SRL şi Ocean Music SRL. La prima, Cătălin Măruță deține 20% din acțiuni, iar Andra, restul, iar la a doua, Măruță are 80% din părțile sociale, iar Andra, 20%. 

Cătălin Măruță a infirmat informația că ar avea datorii la ANAF. ”Este o bazaconie, nu este nimic adevărat, este o mare tâmpenie fără sens! Sunt aberații tot ce a apărut pe marginea acestui subiect.

Crezi că statul te lasă în pace dacă ești dator o asemenea sumă uriașă? Crezi că ANAF nu îţi pune poprire pe conturi, nu ţi le blochează, dacă tu ai de dat șapte milioane de lei?

Eu am de la ANAF documente care arată clar că nu avem nicio datorie la stat. Sunt documente trimise către noi în octombrie, anul trecut”, a declarat Cătălin Măruţă, în exclusivitate, pentru cancan.ro.

Comenteaza