Relaxare şi wellness la început de an 2014 (P)

Relaxare şi wellness la început de an 2014 (P)
Vă invităm să alegeţi cea mai potrivită pentru Dumneavoastră dintre ofertele şi pachetele promoţionale din Ungaria!

Bălăceală

Parcurile acvatice din Ungaria satisfac nevoile dvs. de relaxare în apă pe toată durata anului. Aduceţi copiii împreună cu bunicii pentru o zi de distracţie în familie!
Toate marile staţiuni balneoclimaterice din ţară oferă anumite zone de distracţie pentru familie, fie că sunt piscine pentru copii sau tobogane de toate lungimile şi curbele. Combinarea terapiei, relaxării şi aventurii de-a lungul întregului an nu poate fi mai accesibilă ca în Ungaria.

Apa care vindecă

Apele care sunt benefice pentru corpul dvs. se împart în trei categorii. Apa termală care erupe din subteran şi are o temperatură de 200 C sau mai mult. Datorită caracteristicilor geologice extraordinare ale Ungariei, temperatura apelor termale este aici de 300 C şi mai mult. Apa minerală care provine din straturile apelor subterane, conţine cel puţin 1 gram de minerale dizolvate la litru. Şi apa medicinală, care este apă minerală cu efecte terapeutice demonstrate ştiinţific. În Ungaria, majoritatea apelor medicinale sunt ape termale.

Apa termală poate fi folosită ca remediu pentru diverse afecţiuni. Relaxarea în apă fierbinte ne eliberează de stres şi nelinişte, accelerând, astfel, mecanismul de vindecare al propriului corp. Apele subterane conţin elemente chimice pe care apele de suprafaţă nu le au, care transformă conţinuturile minerale ale corpului dvs. Sărurile din apă stimulează pielea, inducând eliberarea mediatorilor vasodilatatori. Metabolismul dvs. este accelerat şi sistemul dvs. elimină toxinele mult mai eficient. Apele termale au, totodată, şi un efect de eliberare de durerile şi crampele musculare.

Apa care înfrumuseţează

Hotelurile balneoclimaterice oferă tratamente cosmetice şi de înfrumuseţare de înaltă calitate, combinând efectele benefice ale apei termale vindecătoare, pregătirea profesională şi ultimele tendinţe în terapie.

Apele Ungariei au o putere magică; prin urmare, consumaţi-le, bălăciţi-vă în ele, îmbăiaţi-vă în ele şi îndrăgostiţi-vă de ele. Cum pot apele din Ungaria să vă îmbunătăţească starea de sănătate şi de bine? Mai întâi de toate, efectele medicale ale apelor noastre termale sunt neegalate în lume. Nu sunteţi răsfăţaţi doar în privinţa bugetului, ci, este foarte posibil, de asemenea, ca indiferent de ce afecţiune suferiţi, să existe un remediu pentru aceasta în una din staţiunile balneoclimaterice din Ungaria. Şi ce cale mai bună există pentru a le vindeca decât cea naturală?

Apa este sursa bunăstării mentale, spirituale şi fizice, iar Ungaria este bogată în ape magice. Veniţi să le exploraţi! www.ro.gotohungary.com

 

Etichete
Comenteaza