Satul din România în care îl găsești pe Moș Crăciun. E la fel ca cel din Laponia, cu Căsuța Spiridușilor, Poșta, Atelierul de Jucării și Casa Moșului

Satul din România în care îl găsești pe Moș Crăciun. E la fel ca cel din Laponia, cu Căsuța Spiridușilor, Poșta, Atelierul de Jucării și Casa Moșului
| Foto: captura Facebook

Puțini sunt cei care în luna decembrie nu visează să ajungă în Laponia, la casa lui Moș Crăciun. Dar e și scump și departe... Vestea bună este că există o variantă mult mai ieftină pentru satul lui Moș Crăciun, chiar în România.

Da, nu trebuie să mergem până în Laponia pentru a-l vizita pe Moş Crăciun. Există un loc în România, un sătuc care se bucură deja de o mare popularitate și sute de vizitatori i-au trecut pragul. Proiectul, unic în România, a fost inaugurat în decemnrie 2021. 

Tărâmul de vis în care cei mari și cei mici îl pot întâlni pe Moș Crăciun se află în județul Neamț, în Negrești și are de toate: Căsuța Spiridușilor, Poșta, Atelierul de Jucării, Casa lui Moș Crăciun, Atelierul de împachetat cadouri, spiriduși, magazinul de suveniruri - sunt doar câteva din surprizele care îi așteaptă pe micii și marii musafiri ai Moșului.

A fost odată ca niciodată… A fost un bătrân generos, cu dor de ducă și încărcat de daruri. A fost o mică turmă vrăjită de reni zburători. Și au mai fost crăciunițe, crăciunei, spiriduși și zâne. Și toți trăiau într-un mic sat. În Laponia exista, inițial, Satul. Apoi, Moș Crăciun (căci despre el este vorba!) a hotărât că oasele lui, ce au început să resimtă reumatismul, au nevoie de o climă mai blândă. Așa că a hotărât să își facă o nouă reședință în România, în Moldova, în comuna Negrești, din județul Neamț", se arată în prezentarea parcului.

Vizitarea satului tematic se face ghidat de către spiridușii Moșului, în grupuri care nu pot depăși 30 de persoane pentru fiecare interval orar. Durata unui tur este de 30 de minute. Pentru a fi siguri că prindeți un loc pentru a vizita satul Moșului, organizatorii vă recomandă să cumpărați cardul de acces din timp, de pe platforma dedicată.

Nu putem permite crearea de grupuri aglomerate sau nerespectarea ordinii și a orelor de vizitare. Noi nu suntem răspunzători dacă nu ajungi la ora pentru care ai cumpărat cardul de acces și aceasta nu constituie un motiv pentru restituirea banilor. Putem reprograma vizita dvs. DOAR în limita locurilor disponibile.
Te rugăm să selectezi corect în formularul de programare numărul de persoane care te vor însoți în cadrul vizitei în Satul lui Moș Crăciun. Este posibil ca numărul de persoane pe care îl poți alege să fie mai mic decât ai tu nevoie iar în acest caz trebuie să cauți un alt interval orar în care este disponibil numărul de persoane pe care ți-l dorești.

Programul de funcționare:

Luni, Marți, Miercuri, Joi, Vineri: 09.00 – 21.00
Sâmbătă și Duminică: 09.00 – 21.00

Prețuri:

Tur de zi al parcului „Satul lui Moș Crăciun” de Luni până Duminică în intervalul 09:00 – 16:20 – 60 lei per copil/adult (copiii cu vârsta până în 2 ani au acces gratuit)

Tur de seară al parcului „Satul lui Moș Crăciun” de Luni până Duminică în intervalul 16:20 – 21:00 – 100 lei per copil/adult (copiii cu vârsta până în 2 ani au acces gratuit)

Comenteaza