Scandal la „Românii au talent”: Andra, luată în vizor

Scandal la „Românii au talent”: Andra, luată în vizor

Andra a oferit „Golden Buzz-ul” unui străin la ultima emisiune „Românii au talent”. Decizia juratei a stârnit furia românilor, care au acuzat că "se promovează tatuajele și prostia" la emisiune.

După ce Andra Măruță a luat decizia de a-i da Golden Buzz lui Marco Cristoferi, telespectatorii emisiunii „Românii au talent” au criticat aspru decizia artistei și a producătorilor.

Românii s-au plâns că show-ul nu mai promovează talente, ci promovează doar prostia și că există mulți oameni muncitori în țară, dar pe care nimeni nu-i bagă în seamă.

Vineri, 3 martie 2023, Marco Cristoferi, un coregraf de 37 de ani, din Bologna, care a devenit un exemplu pentru copiii care au acumulat multă furie de-a lungul timpului și pe care îi ajută să se exprime liber prin dans, a fost trimis de Andra direct în semifinală. 

Telespectatorii au acuzat că vedeta i-ar fi dat „Golden Buzz” doar pentru aspectul fizic și pentru discursul său emoționant. „Unde este talentul de a se trânti pe jos. Sunt mulți în România care au talent, dar nu au loc de atâția străini”, a scris unul dintre utilizatorii de pe rețelele de socializare, transmite observi.ro

Fanii show-ului au mai declarat că nu este normal ca un străin să primească Golden Buzz și că există români mult mai talentați. Andra a declarat însă că ea a rămas impresionată de talentul lui Mario și că este foarte greu să transformi furia în artă.

„Este foarte interesant cum un dansator, prin niște mișcări, te poate face să trăiești melodia și momentul. Atâta emoție dintr-un moment de dans, eu n-am mai văzut sau cel puțin nu am mai întâlnit pe acest scaun de jurat. În momentul ăsta, când întâlnesc oameni ca tine, ce să fac? Cred că a fost cel mai intens mod de a spune o poveste printr-un dans”, a dezvăluit Andra.

Marco Cristoferi a spus că a venit la „Românii au talent” ca să-și îndeplinească visul. Coregraful  italian vrea să-și deschidă o școală unde să invite artiști să dea lecții de breakdance.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza