Scena pentru Iron Maiden, montată la Polus

Scena pentru Iron Maiden, montată la Polus
Duminică va avea loc cel mai aşteptat eveniment al verii la Cluj: concertul Iron Maiden.
Scena pe care legendarii rockeri vor face show duminică a fost amplasată în locul stabilit, s-au montat arterele de susţinere şi au sosit boxele care vor transmite concertul.

Lucrările din parcarea de la Polus iau amploare pe zi ce trece, zeci de oameni muncind de dimineaţa până seara la construcţia amplasamentului. A fost deja finalizată tribuna VIP, cu o capacitate de 1.000 de locuri. Dozatoarele de bere stau aliniate în aşteptarea publicului însetat, o parte din toalete au fost aşezate în staţiile stabilite şi se lucrează intens în zona scenei.

“Finalizăm partea scheletică, apoi se va acoperi scena şi se va începe instalarea aparaturii de sunet şi lumini”, a explicat Raluca Andor, managing partner al agenţiei Iconica, organizator al evenimentului, alături de Imagistica. Scena are o suprafaţă de 400 de metri pătraţi, iar perimetrul în care se va desfăşura evenimentul va fi între 7.000 şi 11.000 de metri pătraţi.

Instalaţia de sunet va emite 126 decibeli, cu o putere de 150.000 de waţi. Sunetul va fi redat de un număr de 160 de boxe. Vor funcţiona 20 de generatoare de curent electric, cu o putere între 40 şi 400 kw. Intrarea la concert se va face de la ora 17:00, concertul trupei Cargo este programat pentru ora 19:00 şi aşteptatul show Iron Maiden - de la 21:00.

Comenteaza