Scrisori emoționante pentru Moș Crăciun. Ce își doresc copiii: „Îmi doresc să nu fie nimeni bolnav..”

Scrisori emoționante pentru Moș Crăciun. Ce își doresc copiii: „Îmi doresc să nu fie nimeni bolnav..”

În câteva zile vine Crăciunul, iar majoritatea copiilor au transmis deja Moșului scrisorile cu ce îşi doresc în acest an. 

După ce au redactat scrisorile, cei mici au mers și le-au pus în cutia poștală a Moșului. Au așteptat un an întreg pentru ca bătrânul cu barbă albă să le aducă ceea ce își doresc.

Maria: Mi-am dorit să îmi aducă un lego pentru fete și dacă poate pentru surioara mea o trusă de doctor.

Mihai: I-am scris să îmi aducă un elicopter cu telecomandă.

Andreea: Anul acesta vreau să-mi aduci un penar, ghiozdan, și adidași albi.

Unele scrisori i-au impresionat profund pe "mesagerii" Moşului
Elena Basarabă, profesor: Anul acesta, îmi doresc multă sănătate pentru familia mea. Nimeni să nu mai fie bolnav, iar pentru mine aș vrea să-mi aduci ghete de fotbal. Îmi place mult să bat mingea.

Ideea a plecat de la un grup de prieteni, iar mobilizarea a fost uriașă.

Elena Basarabă, profesor: Ne-am gândit cum o să onorăm comenzile copiilor. Ne-am gândit la cazurile sociale. Am văzut că se înmulţea numărul de scrisori, tot mai multe, tot mai multe. Am făcut foarte multă promovare pe internet, şi spre bucuria noastră, mare bucurie, au venit peste 100 de persoane și au luat din scrisori. 

Au fost și copii care au cerut telefoane, tablete sau laptopuri, însă Moș Crăciun le-a oferit câteva jucării, dulciuri, dar și un mesaj prin care le explică micuților că Moșul nu a avut suficienţi bani anul acesta. Nu doar copiii i-au scris Moşului. Cadrele medicale de la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase din Iaşi i-au cerut lui Moş Crăciun medicamente pentru suflet, bucurii şi zâmbete pentru ei, dar şi pentru pacienţi, potrivit observatornews.ro.

Comenteaza