Showroom Tudor Personal Tailor, de anul viitor la Cluj FOTO

Showroom Tudor Personal Tailor, de anul viitor la Cluj FOTO
Clujul ar putea avea primul showroom de costume croite la comandă pentru bărbaţi, realizate de cunoscuta echipă de consilieri vestimentari Tudor Personal Tailor, care şi-a lansat astăzi noua colecţie de toamnă-iarnă în centrul Clujului.

 

Tudor Personal Tailor creează doar costume la comandă şi şi-a lansat în această seară la Cluj catalogul de toamnă-iarnă "Fall / winter in love with Tudor", la hotelul Central. "Tema noii colecţii este iubirea, pentru că în anotimpul rece îţi doreşti să fii mai aproape de cei dragi, iar noi ne dorim ca oamenii să fie mai aproape de Tudor", a spus Alin Copîndeanu, unul dintre consilierii care fac parte din echipă. Acesta a adăugat că asistenţa la prezentare a fost impresionată: "mi-au spus că nu mai există ceva asemănător în Cluj. Ne dorim foarte mult să deschidem un showroom anul viitor la Cluj, ar fi primul după cel din Bucureşti".

Multe personalităţi din mediul de business din Cluj au apelat la serviciile casei de consultanţă, spune Copîndeanu. El nu a dat însă nume: "Le păstrăm confidenţialitatea".

Comenteaza