Soția lui Bruce Willis, mesaj emoționant pentru paparazzi: "Nu țipați la soțul meu. Lăsaţi-i spaţiu!"

Soția lui Bruce Willis, mesaj emoționant pentru paparazzi: "Nu țipați la soțul meu. Lăsaţi-i spaţiu!"

Emma Heming Willis, soţia actorului Bruce Willis, le cere paparazzilor "să păstreze distanţa" atunci când îl urmăresc pe actorul recent diagnosticat cu demenţă.

Heming Willis a distribuit în acest weekend un videoclip pe Instagram, în care a povestit un incident recent în care fotografii au încercat să vorbească cu soţul ei în timp ce acesta a apărut în public, când s-a întâlnit cu niște prieteni la o cafea în Santa Monica. 

Modelul în vârstă de 44 de ani a afirmat că "mai trebuie făcută multă educație" pe tema persoanelor care trăiesc cu demență.

"Dacă eşti o persoană care are grijă de cineva cu demenţă, ştii cât de dificil şi stresant poate fi să scoţi pe cineva în lume şi să-l conduci în siguranţă, chiar şi doar pentru a bea o ceaşcă de cafea. Este clar că mai este nevoie de multă educaţie. Aşa că acesta se adresează fotografilor şi cameramanilor care încearcă să obţină acele exclusivităţi despre soţul meu. Păstrați distanța", a spus Emma Heming Willis.

"Ştiu că asta este treaba voastră, dar poate fi doar dacă rămâi în spaţiul tău. Te rog să nu ţipi la soţul meu, întrebându-l cum se simte. Nu faceţi asta. Lăsaţi-i spaţiu. Permiteţi familiei noastre sau oricui este cu el în acea zi să-l poată duce din punctul A în punctul B în siguranţă", a adăugat soția actorului.

Postarea vine la câteva săptămâni după ce familia lui Bruce Willis a anunțat pe rețelele sociale că actorul american suferă de demență frontotemporală.

 

 

Comenteaza