Te pregăteşti de concediu? Află ce vacanţă ţi se potriveşte în funcţie de zodie

Te pregăteşti de concediu? Află ce vacanţă ţi se potriveşte în funcţie de zodie
Toţi avem preferinţe diferite când vine vorba despre locul în care vrem să ne petrecem zilele libere. Unii vrem munte, alţii mare, alţii, dimpotrivă, vrem doar liniştea şi pacea propriului cămin. Totuşi, astrele au o influenţă destul de mare asupra deciziei pe care o luăm când hotărâm destinaţia favorită de petrecere a timpului liber.

Citeşte în rândurile ce urmează horoscopul vacanţei pentru fiecare zodie.

Berbec

Acestui încăpăţânat nu poţi să îi spui unde să îşi petreacă vacanţa. Nu e persoana căreia să îi convină bilete gratis la un festival sau o săptămână la mare all-inclusive sub formă de cadou. Vacanţa potrivită pentru această zodie este o locaţie simplă: acolo unde a decis ea.

Taur

Locul preferat de Taur este cu siguranţă ceva diferit. Nu îi place aglomeraţia, agitaţia urbană, dar nici cortul izolat de la poalele muntelui. Cel mai potrivit lucru ar fi să meargă în fiecare an într-un loc diferit unde să aibă ocazia să exploreze cultura locaţiei.

Gemeni

Oriunde ar fi destinaţia de vacanţă, pentru Gemeni contează un singur lucru: să fie alături de familie, de persoanele dragi. Nu sunt pretenţioşi, nu pretind lux, dar neapărat trebuie să fie în compania potrivită.

Rac

Născut vara, pentru Rac este foarte simplu să aleagă locul unde îşi va petrece vacanţa. Racul va evada pe malul mării alături de un morman de cărţi şi câţiva prieteni apropiaţi. Pune accent pe relaxare, nicidecum pe nopţi pierdute în cluburile de pe litoral.

Leu

Un Leu adevărat va dori mereu ca în vacanţă să aibă parte de aventură. Nu îi place să stea mult într-un loc, aşa că cel mai potrivit lucru sunt drumeţiile care includ trasee periculoase şi un rucsac în spate. Este un bun ghid, aşa că nimeni nu ar trebui să refuse o aventură de acest gen alături de Leu.

Fecioară

Oriunde şi-ar dori să îşi petreacă vacanţa, Fecioara nu va decide nicidoată singură. Familistă convinsă, ea va pune la punct toate detaliile care ţin de timpul liber împreună cu cei dragi. Va lua în calcul toate părerile şi se va bucura de vacanţă doar dacă va şti că toată lumea e mulţumită.

Balanţă

Locaţia ideală pentru vacanţă este acolo unde se îmbină liniştea cu distracţia. De obicei, Balanţa va opta pentru câteva zile cu cortul. Îi plac activităţile de grup şi nu se dă înapoi de a face parte din gaşca iubitoare de jocurile copilăriei.

Scorpion

Litoralul este locaţia ideală pentru Scorpion când vine vorba de o vacanţă. Totuşi, Scorpionul nu vede plaja ca şi un loc în care se poate relaxa ascultând valurile cum se lovesc de ţărm. Alegerea se va îndrepta mai mult către terase şi cluburile de noapte de pe litoral.

Capricorn

Persoană organizată, Capricornul îşi va calcula încă de la începutul anului banii de care are nevoie pentru vacanţa ideală. Aceştia nu sunt nicidecum puţini, faptul că această zodie are o afinitate pentru lux fiind ştiut de mulţi. Hotelurile de cinci stele vor fi pline de clienţi născuţi în zodia Capricorn.

Săgetător

Aşa cum aspiraţiile Săgetătorului în viaţă sunt înalte, tot aşa şi vacanţele. Săgetătorul e îndrăgostit de munte, dar şi de adrenalină. Îi plac sporturile extreme şi se distrează de minune atunci când îi este pus la încercare curajul. Va opta pentru vacanţe departe de civilizaţie, pline de aventură.

Vărsător

Un melancolic, Vărsătorul va dori să fugă de aglomeraţia urbană şi să îşi aducă aminte de copilărie. Se va întoarce cu siguranţă la bunici sau la casa părintească. Cei mai moderni vor opta pentru cabane sau pensiuni rustice.

Peşti

Unde ar putea alege să-şi petreacă vacanţa un Peşte, dacă nu în... apă? Dacă merge la mare, la ocean sau lângă un lac liniştit, este mai puţin important. Nici nu vrea să audă de munte sau de alte destinaţii, este clar că iubeşte soarele, plaja şi... înotul.

Alina NITU

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza