Tom Hanks: „Nu am nici un respect pentru cei care nu poartă mască”

Tom Hanks: „Nu am nici un respect pentru cei care nu poartă mască”

Tom Hanks a oferit primul interviu post coronavirus. Actorul american este dezamăgit de măsurile adoptate de autorităţi în lupta cu noul coronavirus şi face apel la solidaritate în rândul americanilor pe fondul pandemiei. 

Actorul Tom Hanks a dezvăluit că este dezamăgit de măsurile adoptate de autorităţile din Statele Unite pe fondul combaterii epidemiei de coronavirus.

„Totuşi, ideea de a face ce trebuie este atât de simplă - purtaţi o mască, respectaţi distanţa socială şi spălaţi-vă mâinile”, a spus Hanks în timpul unei apariţii televizate. Este primul său interviu accordat de când a contractat noul coronavirus.

Filmul „Greyhound”, care urmează să fie lansat în curând, l-a inspirat pe actor să facă apel la solidaritate în rândul americanilor pe fondul pandemiei.

„Cred că o majoritate americanilor înţeleg gravitatea situaţiei. Nu există nicio lege împotriva ignoranţei, nu este ilegal să existe opinii greşite. Nu ştiu cât de mult a fost pus în discuţie bunul simţ în acest sens”, a declarat Hanks. De asemenea, actorul a conchis că nu are „nici un respect” pentru cei care refuză să poarte mască.

Comenteaza