Foto Tort, flori și o diplomă de 8 Martie pentru două clujence care au împlinit 100 de ani: "Își poartă vârsta cu demnitate și optimism"

Tort, flori și o diplomă de 8 Martie pentru două clujence care au împlinit 100 de ani: "Își poartă vârsta cu demnitate și optimism"

Două femei din municipiul Dej, care au împlinit un secol de viață, au primit flori, un tort și o diplomă din partea autorităților locale.

Primarul municipiului Dej, Costan Morar, a vizitat două femei care au trecut pragul de 100 de ani, pentru a le felicita cu ocazia Zilei Femeii.

Edilul Dejului nu s-a dus cu mâna goală. Cele două doamne au primit flori, un tort și câte o diplomă.

Tort, flori și o diplomă de 8 Martie pentru două clujence au împlinit 100 de ani: "Își poartă vârsta cu demnitate și optimism"

Tort, flori și o diplomă de 8 Martie pentru două clujence au împlinit 100 de ani: "Își poartă vârsta cu demnitate și optimism"

"Doamnele Teocan Lucreția și Szabo Maria se află la venerabila vârsta de 100 de ani. Am avut onoarea de a le vizita și felicita, fiindu-ne un exemplu de viață, putere de a depăși toate vicisitudinile vieții, doamna Szabo fiind și văduvă de veteran de război.

Două doamne care își poarta vârsta cu demnitate și optimism, pe care le transmit și oamenilor din jur. Mulțumiri pentru primire și ospitalitate.

La mulți ani și multă sănătate!", a scris pe Facebook primarul Dejului, Morar Costan.

Comenteaza