Trafic îngreunat, în centrul Clujului, de o mașină cu probleme. Oamenii au crezut că a luat foc

Trafic îngreunat, în centrul Clujului, de o mașină cu probleme. Oamenii au crezut că a luat foc
| Foto: Facebook/Info Trafic Cluj-Napoca

Una dintre benzile de pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, din Cluj-Napoca, a fost blocată, vineri, la prânz, după ce o mașină s-a defectat.

Autoturismul oprit în mijlocul drumului a îngreunat circulația în zona Sora. Șoferul a fost nevoit să ridice capota mașinii de sub care ieșeau aburi. 

Momentul a fost surprins de către un clujean aflat într-un autobuz, acesta având impresia că mașina ar fi luat foc. "Care incendiu, nu vezi că îi fierbe apa în radiator?", a replicat cineva.

Postarea a fost, însă, un bun prilej pentru clujeni să discute, din nou, pro și contra pe tema Vinerea Verde: "Dacă lua elegant și gratuit busul că e Vinerea Verde nu mai lua foc mașina. Suntem prea săraci se pare că să circulăm gratuit" / "Eu circul cu busu mereu, nu doar vinerea, dar in "vinerea verde" o iei razna in autobuz. Nu ai loc sa arunci un ac, e extrem de cald, si intotdeauna cate un accident ca sa completeze lista lucrurilor pozitive. Deci nu-i chiar asa cum se zice cu busurile si vinerea verde" / "decat sa iei autobuzul gratis, mai bine mergi cu bicicleta ca autobuzul polueaza si daca e electric si daca nu. Dar decat cu bicicleta, mai bine pe jos, ca nu prea avem piste, soferii sunt necivilizati si e riscant".

"O putea împinge pe margine nu să îngreuneze tot pe-acolo. Bine o știut el ce face, ceva manevră pentru vinerea neagră", a punctat cineva...

 

Etichete
Comenteaza